Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Az Bulutlu

2019 Mayıs Ayının En İyi 5 Oyunu (PC, Xbox, PS4)!

27.05.2019
403
A+
A-
2019 Mayıs Ayının  En İyi 5 Oyunu  (PC, Xbox, PS4)!
rage1

2019 Mayıs ayının en güzel 5 oyununu sizlere tanıtıyorum.

1.) RAGE 2

Muhtemelen Mayıs 2019’da gelen en büyük oyun RAGE 2’dir. 2011’deki ilk oyun, Borderlands ve Fallout’un oyunuyla ilgili görsellerden ağır bir şekilde ödünç alındı.
Rage 2, bu devralarak Borderlands sanat stilini geride bırakan bu gelişmeyi geliştirdi ve bunun yerine Mad Max filmlerinin kıyamet sonrası manzarasını çekiyor ve iç karartıcı hissetmediği kadar fazla renk ve canlılık getiriyor.

Öfke 2 tamamen tek oyunculu. Kaosu ve kapağındaki diğer bir tüyü kucaklayan açık dünya birinci şahıs nişancı, fizik temelli gülünçlüğü Rage dünyasına sokmak için hazır bulunan Just Cause 3 geliştiricisinin Avalanche Studios ile olan ilişkisi.
Silahlarınızı seviyorsanız, biraz silah somunuysanız – Rage 2 parmaklarınızın ucunda birçok tuhaf ve harika silah, yakın dövüş silahı, atılabilir silah ve düpedüz yıkım ile kaplandı.
Öyleyse, emrinizde bazı süper güçlerle dünyayı tahrip eden bir meteorda hayatta kalmaktan hoşlanıyorsanız, PS4, Xbox 1 ve PC için 14 Mayıs’ta Rage 2’yi alın.

2.) Kan ve Gerçek (Blood And Truth)

blood4
Ardından, Playstation Sanal Gerçekliği, merakla beklenen başka bir oyun olan Blood And Truth ile dürüstçe gerçekten umut verici olan bir PS-VR oyunu ile geri döndü.
Bu bir aksiyon kahramanı olma hissini vermek için tasarlanmış bir oyundur. Temelde John Wick, Jason Bourne ile biraz Ethan Hunt ve bazı James Bond ile sanal gerçeklik içinde bir araya getirilmiş iyi bir önlem için geçti.
Bunu oynamaktan son derece mutluyum ve umarım keşfedilecek çok fazla oyun olduğu için birkaç kişi daha PS-VR’a yatırım yapar. Blood and Truth’da çekim, manşetleri alan ana unsur olabilir ancak mini oyunlar da etkileyici.
Kan ve Gerçek PS-VR münhasır ve 28 Mayıs’ta çıkıyor.


3.) Korku 2 Katmanları(Layers Of Fear 2)

layers4
Mayıs 2019’da gelen en iyi yeni oyunlar listemizde, Layer of Fear 2 yer alıyor. En ilginç olanı, en ilginç olanı olan birinci şahıs psikolojik korku oyunu.
Korku oyununun ilk katmanları yaklaşık üç yıl önce piyasaya sürüldü ve oynayan herkesin bokunu korkuttu. Şimdi, silahlı medya gemide, 13’üncü Cuma maçının arkasındaki insanlar.
Korku 2 katmanları daha gerçekçi ve çok daha parlak görünüyor. Kurulum yeni bir şey, okyanus gemisi üzerinde geçen bir filmde başrol oynayacak bir Hollywood oyuncusu. Gerçek bir okyanus gemisi üzerinde de vuruluyor.
Oyunun amacı, gemiyi keşfederken karakter ve oyuncu arasındaki çizgileri bulanıklaştırmak ve neler olup bittiğini, muhtemelen filmde, belki de zihninizde veya muhtemelen sadece gerçeklikte bulmaktır. Gerçekten kim bilir?
Korku 2’nin katmanları, 28 Mayıs’ta PS4, Xbox ve PC’de, daha sonraki bir sürümle açılacak.
4.) Veba Masalı: Masumiyet (A Plague Tale: Innocence)

plague2
Mayıs 2019’da gelen en iyi yeni oyunlar listemizde 4 numaraya girdiğimizde, potansiyel bir uyuyan isabet var – A Plague Tale: Masumiyet. 14. yüzyıl ortaçağ Fransa’sında sıçan istilasına uğramış bir şehirde kurulmuş ve sıçan istilasına uğradığımı söylediğimde bunu kastediyorum.
Temelde her zaman çıldırmış bir veba ve çılgınca sıçanların olduğu gizli bir oyundur. Sadece düşman insanlardan değil, aynı zamanda farelerden de kaçınmalısınız. Karanlık fareleri cezbeder ve ışık onları uzaklaştırır. Işıkta kalmamız ve yolumuzu aydınlatmak için düşmanları manipüle etmemiz gerekiyor.
Şu ana kadar gösterilen oyun yavaş ve tehditkar görünmekle birlikte, oyunun aksiyon bölümlerine daha sonra kendilerini gösterdiği söylendi.
A Plague Tale hakkında bilgi bulmak zor: Masumiyet, ama gösterilen son oyundan – Bu karanlık, korkunç ve ölümcül olacak.
Plague Tale: Masumiyet 14 Mayıs’ta PC, PS4 ve Xbox’a geldi.
5.) Toplam Savaş: Üç Krallık (Total War: Three Kingdoms)

totalwar3
Mayıs 2019’da gelen en iyi yeni oyunlar listemizin sonuncusu – Toplam Savaş: Bir süredir gözümüzün üstünde olan bir oyun olan Üç Krallık.
Belli ki, Çin tarihinin üç krallığında geçen toplam bir savaş oyunudur ve iki farklı mod verir – 1) Üç krallığın romanından esinlenen Romance ve 2) Üç krallığın kayıtlarına dayanan Kayıtlar .
Şimdi, toplam savaş sözleşmelerinin çoğu, sıra tabanlı bir strateji olan gerçek zamanlı taktik oyun olması, muhtemelen burada çoğunlukla bozulmamış olacak. Ancak, General’lerde olduğu gibi kayıt veya romantizm modunda oynamanız da karakterlere odaklanılıyor ve bu karakterler birbirleriyle etkileşime giriyor ve oyun aslında kampanya boyunca tanıştığı karakterler ve insanlar arasında ilişki kurmaya odaklanıyor.
Toplam Savaş: Üç krallık 23 Mayıs’ta PC’ye geldi.


Bunlar, Mayıs 2019’da gelen yeni oyunlar için en iyi 5 seçenektir. Her ay yeni oyunlar hakkında en son bilgileri almak için okuokubil.com takip ediniz.
okuokubil.com



Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.