Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

World War Polygon: WW2 Shooter 2.26 Mermi Hileli Mod Apk İndir

05.05.2023
157
A+
A-
World War Polygon: WW2 Shooter 2.26 Mermi Hileli Mod Apk İndir

World War Polygon: WW2 Shooter 2.26 Mermi Hileli Mod Apk İndir

Savaş oyunu tutkunları için en son sürümü gelen World War Polygon: WW2 shooter için mermi hileli MOD APK dosyasını getirdim. Birinci şahıs nişancı konulu oyunumuzun senaryosu, II. Dünya Savaşı’nın Batı cephesindeki alanlarda amansız bir savaşları anlatıyor. Oyunda ki kahramnınız bir Amerikalı asker olacak ve silah eğitimini en son model silahlarla yaparak savaşa hazırlanacaksınız.

World War Polygon

World War Polygon

 

OZELLIKLERI1

ÖZELLİKLERİ

  • Mermi Hileli
  • Sınırsız Cephane

 

OYNANIS

OYNANIŞ

World War Polygon oyununa girdiğinizde, cesaretinizi göstermek için birincil oyun modunda, tek kişilik savaşa girecek ve düşmanlarınızla çatışacaksınız.World War Polygon’da siz oyuncu seçeneğinizi kullanarak çok sayıda başka oyuncularla aynı anda savaşabilirsiniz. Savaşa girdiğinizde merak etmeyin cephaneniz sınırsız oacaktır yakın gitsin.

 

KURULUM1

KURULUM

  1. world-war-polygon-ww2-shooter-2.26-mod.apk dosyasını indirin.
  2. Yüklemeye başlayıp tüm izinleri vererek kurulumu bitirin.
  3. Oyuna girdiğinizde hileniz aktif olacaktır.

 

Boyutu: 68MB

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYINIZ

 

HILE
HİLE İNDİR

 

APKADMİN

👉 MOD APK İNDİR 👈

YEDEK LİNK UP

👉 MOD APK İNDİR 👈

World War Polygon

World War Polygon

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.