Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Stumble Guys v0.48.2 Kilidi Açık Hileli Mod Apk İndir

13.05.2023
219
A+
A-
Stumble Guys v0.48.2 Kilidi Açık Hileli Mod Apk İndir

Stumble Guys v0.48.2 Kilidi Açık Hileli Mod Apk İndir

Yine güzel bir oyun olan Stumble Guys, son sürüm kilidi açık hileli MOD APK olarak getirdim. Güncel hile dosyasını ücretsiz olarak indirip deneyebilirsiniz. Stumble Guys Mod APK oyunumuz kısaca 32 oyunculu bir çevrimiçi oyundur. Seviyeleri tek tek atlamak için turlara başlayın. Düşersen tekrar koşmaya başlaman gerekiyor. Sonsuza kadar koşmaya hazır mısınız?

Stumble Guys v0.48.2

Stumble Guys v0.48.2

 

OZELLIKLERI1
ÖZELLİKLERİ

  • Kilidi Açık
  • Mod Menü

 

OYNANIS
OYNANIŞ

Stumble Guys, oyununa girdiğinizde her biri benzersiz bir dövüş becerisine sahip beş farklı karakteri göreceksiniz. Tura katılmadan önce, o karakterin avantajlarından nasıl yararlanacağınızın hesabını önceden yapın. Size bu yeteneği veren ninjanın dönüşme yeteneği sayesinde hızlı hareket edebilir ve çarpışmalardan kaçınabilirsiniz.

 

KURULUM1

KURULUM

  1. stumble-guys-0.48.2-mod.apk dosyasını indirin.
  2. Yüklemeye başlayıp tüm izinleri vererek kurulumu bitirin.
  3. Oyuna girdiğinizde hileniz aktif olacaktır.

 

Boyutu: 172MB

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYINIZ

 

HILE

HİLE İNDİR

 

APKADMİN

👉 MOD APK İNDİR 👈

YEDEK LİNK CO

👉 MOD APK İNDİR 👈

Stumble Guys v0.48.2

Stumble Guys v0.48.2

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.