Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24 °C
Az Bulutlu

Roblox Prison Tycoon Script ESP Hilesi İndir 2023

22.05.2023
218
A+
A-
Roblox Prison Tycoon Script ESP Hilesi İndir 2023

Roblox Prison Tycoon Script ESP Hilesi İndir 2023

Prison Tycoon Script ESP hilesi kodlarını hapishane kralı adlı senaryomuz için aşağıdan ücretsiz olarak indirip deneyebilirsiniz. txt.dosyası olarak indireceğiniz bu son gelen script kodunu cihazınızda olması gereken çalışan bir Exploit (inectör) kullanarak deneyebiirsiniz. Roblox oyun hilesi ve güncel script kodlarının tek adresi olan www.okuokubil.com adresini mutlaka her gün kontrol ederek yeni gelen script kodlarını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Prison Tycoon Script oyunumuzun özelliklerini görmek ve yeni script kodlarının keyfini çıkarmak için hileli script dosyasını indirip çalışan bir exploit ile deneyin.

Roblox oyunumuz için sizlere sitemde bulunan KRNL ve PideSploit linkini veriyorum TIKLA İNDİR

Roblox Prison Tycoon Script

Roblox Prison Tycoon Script

 

 

OZELLIKLERI1

ÖZELLİKLERİ

  • Auto Dropper
  • Collect Cash
  • Auto Build
  • Kill All
  • ESP Hilesi
  • Hitbox
  • Otomatik Damlalık
  • Nakit Topla
  • Otomatik Oluştur
  • Hepsini Öldür

 

OYNANIS

OYUN OYNANIŞ

Roblox Prison Tycoon Script, oyununa girdiğinizde, kendi hapishanenizi kurmaya başlayacak, daha fazla para kazanmak için ilerleyerek ve havalı silahlarla diğer hapishane üslerine saldırarak görevinizi yerine getireceksiniz. Güncellenmiş Prison Tycoon script kodunu aşağıdaki linkten şimdi indirin ve bol silahlı bir oyun oynamaya hazır olun.

 

KURULUM1

KURULUM

  1. Aşağıda vermiş olduğum linkten Roblox Prison Tycoon Scrip.rar dosyasını indirip şifresine okuokubil.com yazın ve dosya içeriğini masa üstüne çıkarın.
  2. Şimdi Roblox Prison Tycoon oyununu başlatıp exploit injectör çalıştırın, ardından size vermiş olduğum script kodlarını kopyalayıp injectöre yapıştırın ve Yürüt / Enjekte Et düğmesine basın.

 

RAR

RAR PASSWORD: okuokubil.com

Diğer Roblox Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

HILE

HİLE İNDİR

APKADMİN

👉 SCRIPT İNDİR 👈

YEDEK LİNK UP

👉 SCRIPT İNDİR 👈

 

VIDEO OYUN TANITIM
VİDEO ANLATIMI

 

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.