Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Roblox PLAYPRINTS World Script Para Hilesi İndir 2023

31.05.2023
192
A+
A-
Roblox PLAYPRINTS World Script Para Hilesi İndir 2023

Roblox PLAYPRINTS World Script Para Hilesi İndir 2023

Roblox PLAYPRINTS World, yine güzel bir bulmaca türü senaryonun para hilesi kodlarını getirdim. txt.dosyası olarak indireceğiniz bu son gelen kodları cihazınızda olması gereken çalışan bir Exploit (inectör) kullanarak deneyebiirsiniz. Roblox oyun hilesi ve güncel script kodlarının tek adresi olan okuokubil.com adresini mutlaka her gün kontrol ederek yeni gelen script kodlarını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Roblox PLAYPRINTS World oyunumuzun özelliklerini görmek ve yeni script kodlarının keyfini çıkarmak için hileli script dosyasını indirip çalışan bir exploit ile deneyin.

Roblox oyunumuz için sizlere sitemde bulunan KRNL ve PideSploit linkini veriyorum TIKLA İNDİR

 

OZELLIKLERI1

ÖZELLİKLERİ

  • Collect Stickers
  • Gems
  • Coins
  • Para Hilesi
  • Taş Hilesi
  • Çıkartmaları Topla

 

OYNANIS

OYUN OYNANIŞ

Roblox PLAYPRINTS World, oyununa girdiğinizde, PLAYPRINTS spor ayakkablarının ve PLAYPRINTS kahramanlarının sayesinde tüm bulmacaları rahatlıkla çözme imkanını bulacaksınız. Gizemli topraklarda büyülü görevlerin kilidini açabileceğiniz PLAYPRINTS World’e adım adım ilerleyerek hedefinize ulaşın.

 

KURULUM1

KURULUM

  1. Aşağıda vermiş olduğum linkten Roblox PLAYPRINTS World Script.rar dosyasını indirip şifresine okuokubil.com yazın ve dosya içeriğini masa üstüne çıkarın.
  2. Şimdi Roblox PLAYPRINTS World Script oyununu başlatıp exploit injectör çalıştırın, ardından size vermiş olduğum script kodlarını kopyalayıp injectöre yapıştırın ve Yürüt / Enjekte Et düğmesine basın.

 

RAR

RAR PASSWORD: okuokubil.com

Diğer Roblox Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

HILE

HİLE İNDİR

APKADMİN

👉 SCRIPT İNDİR 👈

YEDEK LİNK UP

👉 SCRIPT İNDİR 👈

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.