Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Roblox Anime Tales Script Auto Chest Hilesi İndir 2023

23.05.2023
217
A+
A-
Roblox Anime Tales Script Auto Chest Hilesi İndir 2023

Roblox Anime Tales Script Auto Chest Hilesi İndir 2023

Roblox Anime Tales için ücretsiz indirebileceğiniz script Auto Chest kodunu aşağıda veriyorum. Süper bir senaryo olmuş denemek isteyen arkadaşlar indirsin. Vereceğim hileli kod size haritadaki tüm görevlerinizi tamamlamanıza yardımcı olacak ve diğer oyuncular tarafından öldürülmeden tüm güçlü çeteleri ve patronlarını otomatik olarak yenmenize yardımcı olacaktır.

Bugün gelen Anime Tales oyunumuzun özelliklerini görmek ve yeni script kodlarının keyfini çıkarmak için hileli script dosyasını indirip çalışan bir exploit ile deneyin.

Roblox oyunumuz için sizlere sitemde bulunan KRNL ve PideSploit linkini veriyorum TIKLA İNDİR

Roblox Anime Tales Script

Roblox Anime Tales Script

 

OZELLIKLERI1
ÖZELLİKLERİ

  • Otomatik Çiftlik Çeteleri / Boss
  • Otomatik Tren
  • Eğitim Bölgelerine Işınlanma
  • Otomatik Balık Tutma
  • Otomatik Sandık
  • Ağacı Otomatik Kes
  • Auto Chest

 

OYNANIS
OYUN OYNANIŞ

Anime Tales oyununa girdiğinizde kendi anime karakterinizin yerine geçecek ve onları hayallerinizin nihai somutlaşmış haline getirmek için her küçük ayrıntıyı özelleştireceksiniz. Pembe saç, kedi kulakları ve dev bir kılıç istersen şmdi hile kodunu indirip deneyebilirsin.

 

KURULUM1

KURULUM

  1. Aşağıda vermiş olduğum linkten Roblox Anime Tales Script.rar dosyasını indirip şifresine okuokubil.com yazın ve dosya içeriğini masa üstüne çıkarın.
  2. Şimdi Roblox Anime Tales Script oyununu başlatıp exploit injectör çalıştırın, ardından size vermiş olduğum script kodlarını kopyalayıp injectöre yapıştırın ve Yürüt / Enjekte Et düğmesine basın.

 

RAR

RAR PASSWORD: okuokubil.com

Diğer Roblox Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

HILE

HİLE İNDİR

APKADMİN

👉 SCRIPT İNDİR 👈

YEDEK LİNK UP

👉 SCRIPT İNDİR 👈

 

VIDEO OYUN TANITIM
VİDEO ANLATIMI

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.