Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Proton Bus Simulator Road v157 Para Hileli Mod Apk İndir

13.05.2023
995
A+
A-
Proton Bus Simulator Road v157 Para Hileli Mod Apk İndir

Proton Bus Simulator Road v157 Para Hileli Mod Apk İndir

Otobüs ve Tır sürmesini seven takipçilerim için bugün Proton Bus Simulator Road para hileli MOD APK dosyasını getirdim. Ücretsiz olarak indirip deneyebilirsiniz. Oyun sizi otobüs ve yolcularla yönlendirmeye başlıyor, siz yeterki oyuna girdiğinizde otobüse hakim olup geri vitesini takarak önce parktan çıkarmaya bakın, sonrasında yolcuları alarak duraklarda inecekleri bırakırsınız.

Proton Bus Simulator Road

Proton Bus Simulator Road

 

OZELLIKLERI1
ÖZELLİKLERİ

  • Para Hileli

 

OYNANIS
OYNANIŞ

Proton Bus Simulator Road, oyununa girdiğinizde süreceğiniz otobüslerin bir listesini göreceksiniz. Bu otobüslerle duraklarda sizi bekleyen yolcularınızı alın ve bir kaza geçirmeden sağ salim incekelri yerlerde indirmeye başlayın. Otobüsler arasında kilidi açılmış olan otobüler bulunuyor. Kalan kartlarınızı bir kaç tur attıktan sonra tüm bu zorlukları aştığınızda kullanabilirsiniz. En son sürümü gelen oyunumuzun hileli MOD APK dosyasını aşağıdaki linkten ücretsiz olarak indirip oyunun keyfini çıkarın.

 

KURULUM1

KURULUM

  1. Proton Bus Simulator Road v157.mod.apk dosyasını indirin.
  2. Yüklemeye başlayıp tüm izinleri vererek kurulumu bitirin.
  3. Oyuna girdiğinizde hileniz aktif olacaktır.

 

Boyutu: 565MB

Diğer Otobüs Tır Kamyon Oyun Hileleri İçin TIKLAYINIZ

 

HILE

HİLE İNDİR

 

APKADMİN

👉 MOD APK İNDİR 👈

YEDEK LİNK

👉 MOD APK İNDİR 👈

Proton Bus Simulator Road

Proton Bus Simulator Road

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.