Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24 °C
Hafif Yağmurlu

Physiology & Pathology v1.1.06 Ücretli Yamalı Apk İndir

04.05.2023
888
A+
A-
Physiology & Pathology v1.1.06 Ücretli Yamalı Apk İndir

Physiology & Pathology v1.1.06 Ücretli Yamalı Apk İndir

Bugün takipçilerime Fizyoloji ve Patoloji eğitim gibi bir APK dosyasını getirdim. Vücudumuzun çeşitli bileşenlerle beraber koordine olarak işlevlerini yerine getirmesi oldukça karmaşık bir makine gibidir. Allah’ın mucizesi olan insanoğlunun bu yapısını yakından tanıak ve bilgi almak isteyen www.okuokubil.com takipçilerim oyunu kısa bir süre bırakıp bu ders gibi modu Android cihazlarına yükleyip çok faydalı bilgileri almış olurlar.
Bu vermiş olduğum bilgi dosyası, sağlık hizmetlerinde çalışanlar, insan anatomisini okuyan arkadaşlar ve insan anatomisi veya farklı dallarla ilgilenen herkes için oldukça faydalı olduğunu düşünüyorum. Fizyoloji ve Patoloji, kullanıcıların insan vücudu ve onu etkileyebilecek çeşitli koşullar hakkında daha derinlemesine bilgi edinmelerini sağlayan bir eğitim apk dosyasını ilgiyle izleyecekler.

ELEKTRİĞİN VÜCUDUMUZDA NASIL DOLAŞTIĞINI DAHA İYİ ANLAYALIM

Physiology & Pathology’deki 3 boyutlu kalbin çalışırken incelenebilmesi gerçekten etkileyici. Bu, kullanıcıların kalp çalışmasını takip ederken görmelerini ve bir EKG’yi takip etmelerini sağlayacaktır. Bu yetenek sayesinde, kullanıcılar kalbin elektriksel iletim sistemini ve kalp atışını nasıl kontrol ettiğini görebilirler. Uygulama, değişen kalp hızlarıyla deneyler yaparak ve bu değişikliklerin elektrokardiyogramı (EKG) nasıl değiştirdiğini izleyerek kullanıcıların farklı aritmilerin klinik önemini anlamalarına yardımcı olur.

FİZYOLOJİK SİSTEMLERİNİ ANİMASYONLU OLARAK GÖRMEK VE ANLAMAK

Fizyoloji ve Patoloji üzerine animasyonlu verilen dersler, gaz değişimi, akciğer ventilasyonu, sıvı dengesi ve peristaltizm dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere çok çeşitli fizyolojik süreçleri kapsar. Kullanıcılar, çeşitli fizyolojik süreçlerin altında yatan mekanizmaları, animasyonlar aracılığıyla, birkaç farklı organ ve sistem boyunca moleküllerin ve sıvıların hareketini gözlemleyerek daha derin bir anlayışa sahip olabilir.

KURULUM

Physiology-Pathology-v1.1.06-[Paid]_installer.apk dosyasını indirin.

Yüklemeye başlayıp tüm izinleri vererek kurulumu bitirin.

Boyutu: 897MB

Diğer Genel Sağlık Bölümü İçin TIKLAYINIZ

APK İNDİR

APKADMİN

👉 APK İNDİR 👈

YEDEK LİNK

👉 APK İNDİR 👈

Physiology & Pathology

Physiology & Pathology

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.