Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24 °C
Az Bulutlu

Hyper Drift! v1.22.2 Para Hileli Mod Apk İndir

01.05.2023
143
A+
A-
Hyper Drift! v1.22.2 Para Hileli Mod Apk İndir

Hyper Drift! v1.22.2 Para Hileli Mod Apk İndir

Arabaları ve araba yarışlarını seven takipçilerim için Hyper Drift! oyunu son sürüm para hileli MOD APK olarak getirdim. Arabanızı güzel ve geniş yollarda sürmek için hemen hileli dosyayı indirip Android cihazlarınıza kurun ve direksiyona geçip asfaltı yakın. Virajları yavaşlayarak dönüp düz yolda drift keyfini çıkarın ve birinci gelmeye çalışın.

Hyper Drift! v1.22.2

Hyper Drift! v1.22.2

 

OZELLIKLERI1

ÖZELLİKLERİ

  • Para Hileli

 

OYNANIS
OYNANIŞ

Hyper Drift! oyunumuz basit kontroller ve zarif grafiklerle görselleştirilip sizlerin araba oyun zevkinize göre tasarlanmıştır. Araba modellerini Lamborghini’den Ferrari’ye, Porsche’ye ve daha fazla yüksek hızlı yarış arabalarına kadar çeşitli araçları göreceğiniz bu süper yarış oyununda bakalım ne kadar becerili olacaksınız. Hileli dosya sayesinde arabalarınızı arka kanatlar, motor, süspansiyon, lastikler ve daha fazlası gibi modifikasyonlarla tamamen özelleştirebilirsiniz. Unutmayın bir sonraki bölümü geçmek ve para kazanmanız için tüm yarışları kazanmanız gerekiyor.

 

KURULUM1

KURULUM

  1. hyper-drift-v1.22.2-mod.apk dosyasını indirin.
  2. Yüklemeye başlayıp tüm izinleri vererek kurulumu bitirin.
  3. Oyuna girdiğinizde hileniz aktif olacaktır.

 

Boyutu: 58MB

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYINIZ

 

HILE

HİLE İNDİR

APKADMİN

👉 MOD APK İNDİR 👈

YEDEK LİNK UP

👉 MOD APK İNDİR 👈

Hyper Drift!

Hyper Drift!

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.