Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Gear Clicker v7.0.0 Para Hileli Mod Apk İndir

15.05.2023
206
A+
A-
Gear Clicker v7.0.0 Para Hileli Mod Apk İndir

Gear Clicker v7.0.0 Para Hileli Mod Apk İndir

Gear Clicker, Tıklama oyunu ve ya Vites tıklayıcı olarak da diyebiliriz. En son sürümü para hileli MOD APK dosyasını ücretsiz indirin. Oyun sizin Hızınızı, becerilerinizi ve konsantrasyonunuzu test edecek nitelikte hazırlanmıştır. Oyuna devam ettikçe bölümler giderek zorlaşır ve vites tıklama hızınızı artırma ihtiyacı hissedersiniz. Güzel eğlenceli bir oyun denemek istiyorsanız hemen indirip oyunun keyfini çıkarabilirsiniz.

Gear Clicker v7.0.0

Gear Clicker v7.0.0

 

OZELLIKLERI1

ÖZELLİKLERİ

  • Para Hileli
  • Tıklama Hileli

 

OYNANIS
OYNANIŞ

Gear Clicker oyununa girdiğinizde oyunumuz çok kolay görülebilir ama oynadıkca ve seviyeler ilerledikçe hızla zorlaşmaya başlar. Bazıları size bonus puan verirken bazıları puanınızı tamamen kaldırabileceğinden dişlilere tıklamadan önce iyi düşünüp hareket etmelisiniz. Seviyeleri geçerken sizlere bonus verecek olan öğeleri atlamayın. Ayrıca yeni dişli türlerinin kilidini açabilir ve verimliliği artırmak için bunları yükseltebilirsiniz.

 

KURULUM1

KURULUM

  1. Gear_Clicker_7.0.0_244_fcbfe0-mod.apk dosyasını indirin.
  2. Yüklemeye başlayıp tüm izinleri vererek kurulumu bitirin.
  3. Oyuna girdiğinizde hileniz aktif olacaktır.

 

Boyutu: 136MB

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYINIZ

 

HILE
HİLE İNDİR

APKADMİN

👉 MOD APK İNDİR 👈

YEDEK LİNK CO

👉 MOD APK İNDİR 👈

Gear Clicker v7.0.0

Gear Clicker v7.0.0

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.