Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Galaxy Attack: Alien Shooter v45.1 Para Hilesi Mod Apk İndir

22.05.2023
192
A+
A-
Galaxy Attack: Alien Shooter v45.1 Para Hilesi Mod Apk İndir

Galaxy Attack: Alien Shooter v45.1 Para Hilesi Mod Apk İndir

Her güncellemesi gelen ve popüler oyun olan Galaxy Attack: Alien Shooter para hilesi Mod APK dosyasını paylaşıyorum. Ücretsiz olarak indirip deneyebilir oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilirsiniz. bir uzay gemisini kontrol edecek ve uzaylı düşmanlarınıza aman vermeden dünyanızı savunacaksınız.

Galaxy Attack

Galaxy Attack

 

OZELLIKLERI1

ÖZELLİKLERİ

  • Para Hilesi
  • Mega Menü

 

NOT: One Hit Kill (Sadece DEATH ve Boss oynayın)
Reklamları Kaldır (Ödüllü Reklamlar Hariç)

 

OYNANIS

OYNANIŞ

Galaxy Attack: Alien Shooting, oyununa girdiğinizde para hiesini ve mega menü hilesi sayesinde galaksinin en güçlü savaş uzay aracına sahip olacaksınız. En güçlü uzay aracınız ve en modern ışın atan silahlarınızla düşmanlara korku salmak için bu Mobil oyununu kesinlikle denemenizi tavsiye ederim. Gücellemeler çok başarılı olmuş. One hit kill sadece death ve Boss oynayın. reklamları kaldırın ama ödüllü reklamlar açık kalsın. Şimdi vermiş olduğum linkten en son sürüm olan Galaxy Attack hileli MOD APK dosyasını ücretsiz olarak indirip hemen denemeye başlayın.

 

KURULUM1

KURULUM

  1. galaxy-attack-v45.mod.apk dosyasını indirin.
  2. Yüklemeye başlayıp tüm izinleri vererek kurulumu bitirin.
  3. Oyuna girdiğinizde hileniz aktif olacaktır.

 

Boyutu: 170MB

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYINIZ

 

HILE

HİLE İNDİR

APKADMİN

👉 MOD APK İNDİR 👈

YEDEK LİNK

👉 MOD APK İNDİR 👈

Galaxy Attack

Galaxy Attack

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.