Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17 °C
Az Bulutlu

Fifa Soccer 18.1.01 Hız Hileli Mod Menu 2023 İndir

08.05.2023
984
A+
A-
Fifa Soccer 18.1.01 Hız Hileli Mod Menu 2023 İndir

Fifa Soccer 18.1.01 Hız Hileli Mod Menu 2023 İndir

Bugün sizlere en son sürümü gelen FIFA Soccer futbol oyununun hız hileli mod menü seçenekli Mod APK dosyasını getirdim. Ücretsiz olarak indirebilirsiniz.  Oyunu kendim denedim arkadaşlar açılıyor ve özellikleri kullanıma hazır sizin indirip Android cihazlarınıza yüklenmesini bekliyor. Oyunda neler yapabilirsiniz, bir futbol takımınızı oluşturabilirsiniz. Ayrıca internet modunda fazladan bir takıma karşı oynamaya oynayabilirsiniz. Video oyunları arasında en popüler futbol oyunu olan Fifa Soccer tam sizin aradığınız bir futbol oyunudur.

Fifa Soccer 18.1.01

Fifa Soccer 18.1.01

 

OZELLIKLERI1

ÖZELLİKLERİ

  • Aktif Beceri Oyunu
  • Max Gate Lobisi
  • Hız hilesi
  • Sınırsız para
  • Sınırsız Elmas
  • Tüm Karakterlerin Kilidini Aç
  • Otomatik Hedef

 

OYNANIS

OYNANIŞ

FIFA Soccer oyununu indirip yüklediğinizde sadece futbol keyfini değil sınırsız para ve sınırsız Elmas hilesini de kullanarak daha güçlü takım oluşturabilir ve maçlarda rakipleriniz karşısında daha güçlü olabilirsiniz. Oyunda 4 özel durum ayarı vardır. Her bir formdan sonra, ekibinizi yükseltebilir, nakit para ve özellikler kazanabilirsiniz. Oynanış seçenekleri arasında hızlı oyun, maç modu ve normal sezon modu bulunur. Bu modlar, tüm futbol sezonunu ve en heyecan verici anlarını yeniden oluşturmanzı sağlar.

 

KURULUM1

KURULUM

  1. FIFA_Mobile_18.1.01_mod.apk dosyasını indirin.
  2. Yüklemeye başlayıp tüm izinleri vererek kurulumu bitirin.
  3. Oyuna girdiğinizde hız hileli mod menü özelliklerini açabilirsiniz.

 

NOT: Oyunu MİSAFİR olarak ve ya Facebook girişi olarak ta oynayabilirsiniz.

 

Boyutu: 138MB

Diğer Futbol Maç Oyun Hileleri İçin TIKLAYINIZ

 

HILE

HİLE İNDİR

 

APKADMİN

👉 MOD APK İNDİR 👈

YEDEK LİNK CO

👉 MOD APK İNDİR 👈

Fifa Soccer 18.1.01

Fifa Soccer 18.1.01

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.