Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Dream League Soccer v10.210 Enerji Hileli Mod Apk İndir 2023

23.05.2023
1.019
A+
A-
Dream League Soccer v10.210 Enerji Hileli Mod Apk İndir 2023

Dream League Soccer v10.210 Enerji Hileli Mod Apk İndir 2023

Futbol hayranları ve takipçilerim için en son sürüm DLS 2023 Enerji hileli Mod APK dosyasını paylaşıyorum. Güncellenen oyun yeni bir görünüm ve özelliklerle donatılmış. 4.500’den fazla FIFPRO sertifikalı oyuncudan oluşan futbolculardan içlerindeki en genç olanları ile kadronuzu kurun ve dünyanın en iyi futbol kulüpleriyle yarışa girin. Oyun o kadar güzel tasarlanmışki 3B hareket yakalamalı oyuncu eylemlerini, oyun içi yorumlarını ve takım özelleştirmelerinin keyfini sonuna kadar çıkarın.

Dream League Soccer v10.210

Dream League Soccer v10.210

 

OZELLIKLERI1

ÖZELLİKLERİ

  • Zayıf Rakip
  • Rakibi Dondur
  • Enerji
  • Reklamsız
  • Hatasız
  • Engel yok
  • Her şeyin kilidi açıldı

 

OYNANIS

OYNANIŞ

Bugün vereceğim Dream League Soccer 2023 oyunu sizi futbol şöleni içine çekecek. Kurduğunuz takımla diğer takımlara karşı bir futbol turnuvası hazırlayın oyuncular bir birlerini iyi tanısınlar. Tüm bunları ekranda iki parmağınız ile Kaydırma tuşu ve pas, şut ve uç tuşlarını kullanarak yapabilirsiniz. Formalarınızı, kramponlarınızı, tozluklarınızı yenileyin ve yükseltmeleri yapın.

 

KURULUM1

KURULUM

  1. Dream_League_Soccer_2023_v10.210-mod.apk dosyasını indirin.
  2. Yüklemeye başlayıp tüm izinleri vererek kurulumu bitirin.
  3. Oyuna girdiğinizde hileniz aktif olacaktır.

 

Boyutu: 549MB

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYINIZ

 

HILE

HİLE İNDİR

APKADMİN

👉 MOD APK İNDİR 👈

YEDEK LİNK CO

👉 MOD APK İNDİR 👈

Dream League Soccer v10.210

Dream League Soccer v10.210

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.