Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Dead Trigger 2 v1.9.0 Para Hilesi Mod Apk İndir

23.05.2023
195
A+
A-
Dead Trigger 2 v1.9.0 Para Hilesi Mod Apk İndir

Dead Trigger 2 v1.9.0 Para Hilesi Mod Apk İndir

Dead Trigger 2 para hilesi oyunumuzun son sürümünde, virüs hızla yayılıyor ve insanlar birer canavarlara dönüşüp vahşice her tarafa saldırmaya başlıyorlar. Bir kahramanı canlandıracak süper nitelikte adrenalin dolu bu oyunu denemek isteyen takipçilerim hiç düşünmeden bu 950MB uzunluğundaki hileli MOD APK dosyasını indirip deneyebilirler.

Dead Trigger 2 v1.9.0

Dead Trigger 2 v1.9.0

 

OZELLIKLERI1

ÖZELLİKLERİ

  • Para Hilesi
  • Sınırsız Cephane
  • Sağlık Hilesi

 

OYNANIS

OYNANIŞ

Dünyamızda 2019 yılında yayılan Covid19 adlı ölümcül virüsü hiç unutmadık. Dead Trigger 2 aynı bu konu benzeri bir senaryo ile canlandırılmış içindeki kahramanlar oyuncular tarafından yönetilerek virüsün yok olmasını sağlayacaklar. Bu vahşileri ortaya çıkaran virüs yaklaşık 2010 yıllarında çıkar ve insanlığı tehdit etmeye başlar. Sınırsız cephane, para, sağlık özelliklerini kullanarak yaşayan ölülerden kurtulabilirsiniz.

 

KURULUM1

KURULUM

  1. dead-trigger-2-v1.9.0-mod.apk dosyasını indirin.
  2. Yüklemeye başlayıp tüm izinleri vererek kurulumu bitirin.
  3. Oyuna girdiğinizde hileniz aktif olacaktır.

 

Boyutu: 950MB

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYINIZ

 

HILE
HİLE İNDİR

APKADMİN

👉 MOD APK İNDİR 👈

YEDEK LİNK CO

👉 MOD APK İNDİR 👈

Dead Trigger 2 v1.9.0 Para Hilesi

Dead Trigger 2 v1.9.0 Para Hilesi

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.