Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Coin Master v3.5.1160 Kart Kilidi Açıldı Hileli Mod Apk İndir

25.05.2023
322
A+
A-
Coin Master v3.5.1160 Kart Kilidi Açıldı Hileli Mod Apk İndir

Coin Master v3.5.1160 Kart Kilidi Açıldı Hileli Mod Apk İndir

Coin Master, bir köy kurma oyunu olan keyifle oynayacağınız kart kilidi açıldı hileli MOD APK dosyasını paylaşıyorum. Aşağıda vermiş olduğum linkten ücretsiz olarak indirebilirsiniz. oyunda bir çok malzemeyi yağmalayarak kendi köyünüzü inşa etmek için mücadele edeceksiniz. Asıl göreviniz ise köyünüzü en güçlü hale getirmek, en güçlü olmak ve en güçlü olduğunuzda da diğer oyunculara hükmetme şansınız daha fazla olacaktır.

 

OZELLIKLERI1

ÖZELLİKLERİ

  • Kart Kilidi Açıldı
  • Sonsuz Kart Gönder
  • Tüm Kart Koleksiyonlarının Kilidini Açın

 

OYNANIS

OYNANIŞ

Coin Master oyununa girdiğinizde şanslı bir gününüzdeyseniz madeni para, altın ve silah elde etmek çok kolay olacak. Burada siz, ek zenginlikler elde etmeniniz ve verimli yollarını bulmanız için yüksek bir güç seviyesine sahip olmanız gerekiyor. Filoya stratejinizi belirleyerek yapacağınız düzenli saldırılar size savaş gemileri, gümüş kalkanlar ve toplar kazandıracak. Bununla birlikte, tüm tekneler çok fazla değerli eşya taşımaz, bu nedenle mesafeyi doğru hesaplamak ve silahı uygun şekilde hedeflemek için savunmanıza çok dikkat göstermeniz gerekir.

 

KURULUM1

KURULUM

  1. coin-master-v3.5.1160-mod.apk dosyasını indirin.
  2. Yüklemeye başlayıp tüm izinleri vererek kurulumu bitirin.
  3. Oyuna girdiğinizde hileniz aktif olacaktır.

 

Boyutu: 72MB

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYINIZ

 

HILE
HİLE İNDİR

APKADMİN

👉 MOD APK İNDİR 👈

YEDEK LİNK CO

👉 MOD APK İNDİR 👈

Coin Master v3.5.1160

Coin Master v3.5.1160

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.