Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Hafif Yağmurlu

Above Snakes PC v1.0 Açlık Yok Trainer CT Hilesi İndir

28.05.2023
279
A+
A-
Above Snakes PC v1.0 Açlık Yok Trainer CT Hilesi İndir

Above Snakes PC v1.0 Açlık Yok Trainer CT Hilesi İndir

Trainer hileleri ile dolu sayfamıza bugün Above Snakes Açlık Yok ve diğer özellikleri olan CT dosyası Cheat Engine tabanlı hileli oyunu veriyorum. Issız bir adada yaşamınızı sürdürek için kendi dünyanızı yavaş yavaş inşa edin. Kaynakları toplayın, üsler inşa edin ve avlanmak, balık tutmak, çiftçilik yapmak ve savaşmak için silahlar ve aletler yapın. Yılanların Üstünde oyun adı ile oynayacağınız bu trainer hileli CT dosyasını aşağıdaki linkten ücretsiz olarak indrin.

Strateji üzerine ilgisi olan takipçierim bu oyunu hemen denemek isteyeceklerdir çünkü oyun şahane arkadaşlar. Hemen vakit kaybetmeden aşağıdan dosyayı indirin.

NOT: Butür hile dosyalarını indirmeden önce Antivirüs programınızı devre dışı bırakın. Bu tür oyunları oynayan arkadaşlar biliyorlar ama ilk defa oynayan arkadaşlar konu altına virüslü bu oyun diyebiliyorlar. Lütfen üçüncü part yazılımların Antivirüs programları tarafından virüs olarak algılandığını unutmayın. Ama risk her zaman kullanıcıya aittir çünkü bende sizler gibi bu dosyaları indirip paylaşıyorum.

 

OZELLIKLERI1
ÖZELLİKLERİ

  • HP
  • Dayanıklılık Gücü
  • Susuzluk Yok
  • Açlık Yok
  • Akıl Sağlığı
  • Yorgunluk Yok
  • 40+ İşaretçi
  1. Öğe Üretim Sırasında Asla Azalmaz
  2. Üretim Gereksinimi Yok

 

KURULUM1

KURULUM

  1. Aşağıda vermiş olduğum linkten Above Snakes v1.0_Table v1.0_ColonelRVH.rar dosyasını indirin.
  2. İçindeki CT dosyasını masa üstüne çıkarın.
  3. Ardından Above Snakes’yi Açın. Sonrasında Cheat Engine açın ve CT tablosunu ekleyin.
  4. Arkasından oyunu başlatın ve eğitmen menüsündeki işlevleri etkinleştirin.

 

RAR

RAR PASSWORD: okuokubil.com

Diğer Trainer Oyun Hileleri İçin TIKLAYINIZ

 

HILE

HİLE İNDİR

APKADMİN

👉 TRAINER İNDİR 👈

YEDEK LİNK UP

👉 TRAINER İNDİR 👈

Above Snakes PC v1.0

Above Snakes PC v1.0

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.