Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Sons of the Forest PC Mega Hileli Trainer İndir

01.03.2023
348
A+
A-
Sons of the Forest PC Mega Hileli Trainer İndir

Sons of the Forest PC Mega Hileli Trainer İndir

Sons Of The Forest yeni sürümü WeMod dosyası ile süper özelliklerinin bulunduğu bir Trainer dosyasını getirdim. Yine bu oyununda konusu aynı olduğu için açıklamaları değiştirmeden paylaşıyorum. Açık dünya yaşama tutunma içinde birazda korku olan şahane bir simülatör oyununa girmeye hazır mısınız? Ana karakterimiz adı bile belli olmayan bir adada kaybolan zengin bir iş adamını aramaya çıkar, ama işler o kadar kolay değildir çünkü ada yamyamlar ie doludur. Bakalım zengin iş adamını ararken bir anda kendi de kaybolan kahramanımız yaşama tutunmak için kaynakları bulup kendine bir sığınma yeri oluşturup bu arada vahşi yamyamlarla da mücadele edeblecek mi?

NOT: Bu oyunumuzu PC de oynayabilmeniz için cihazınızda (WeMod) kurulu olması gerekiyor. WeMod, PC’nizdeki tüm oyunları güvenle gösterecektir. Listeden bir oyun açın ve oynat düğmesine tıklayın. Oyun yüklendikten ve oyuna girdikten sonra farklı hileleri de etkinleştirebiirsiniz

NOT: Butür hile dosyalarını indirmeden önce Antivirüs programınızı devre dışı bırakın. Bu tür oyunları oynayan arkadaşlar biliyorlar ama ilk defa oynayan arkadaşlar konu altına virüslü bu oyun diyebiliyorlar. Lütfen üçüncü part yazılımların Antivirüs programları tarafından virüs olarak algılandığını unutmayın. Ama risk her zaman kullanıcıya aittir çünkü bende sizler gibi bu dosyaları indirip paylaşıyorum.

Sons of the Forest PC Mega Hileli Trainer İndir

Sons of the Forest PC Mega Hileli Trainer İndir

 

OZELLIKLERI1

ÖZELLİKLERİ

  • Can Hileli
  • Dayanıklılık
  • Açlık Yok
  • Enerji
  • Pil Şarjı Bitmez
  • Susuzluk Yok
  • Kararlı Vücut Sıcaklığı
  • Süper Gizlilik
  • Daima Sıcak
  • Süper Koşu Hızı
  • Tek Vuruşta Öldürme
  • Bitmeyen Testere Yakıtı

 

KURULUM1

KURULUM

  1. Aşağıdaki linkten Sons of the Forest Trainer.rar dosyasını bilgisayarınıza indirin.
  2. Arşivi paketinden şifresine okuokubil.com yazarak çıkarın ve Arşivdeki tüm dosyaları oyunun kurulu olduğu kök dizinine kopyalayın.
  3. WeMod açın ardından.exe dosyasını sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın.
  4. Arkasından oyunu başlatın ve eğitmen menüsündeki işlevleri etkinleştirin.

 

RAR

RAR PASSWORD: okuokubil.com

Diğer Trainer Oyun Hileleri İçin TIKLAYINIZ

 

HILE

HİLE İNDİR

APKADMİN

👉 TRAINER iNDİR 👈

YEDEK LİNK UP

👉 TRAINER İNDİR 👈

Sons of the Forest PC Mega Hileli Trainer İndir

Sons of the Forest PC Mega Hileli Trainer İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.