Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Az Bulutlu

Pocket Ants: Colony Simulator v0.0791 Hız Hileli Mod Apk İndir

22.03.2023
320
A+
A-
Pocket Ants: Colony Simulator v0.0791 Hız Hileli Mod Apk İndir

Pocket Ants: Colony Simulator v0.0791 Hız Hileli Mod Apk İndir

Bugün sevilen oyunumuz olan karıncalar yani Pocket Ants, Cep karıncaları hız hileli, tanrı modu hileli, tek vuruşta öldür hileli MOD APK dosyasını getirdim. Verdiğim hile birçok özellikler barındırıyor mesela tatlı özsu, diğer ölü böcekler, tahıllar, yapraklar, tohumlar, samanlar gibi sınırsız kaynaklar veriyor olacak.

 

OZELLIKLERI1
ÖZELLİKLERİ

  • Tek Vuruşta Öldür
  • Tanrı modu
  • Hız hilesi
  • Yüksek Şans Oranı
  • Bedava Mağaza (Dış Görünüm, Savaş Jetonu)

NOT: Oyunu takip ederken dolu yaratık çubuğu etkinliğine dikkat ediniz (özelliği etkinleştirdikten sonra pvp oynayınız veya acorn bulun, işte o zaman aktivite çubuğunuz dolacaktır)

 

OYNANIS

OYNANIŞ

Oyuna girdiğinizde karınca koloninizi inşa etmeye başlayacak ve verdiğim hile sayesinde bir çok kaynaklara ücretsiz ulaşableceksiniz. Bir çok görevinizi bitirmek için uğraşlar verin. Oyunda sizi rahatsız eden tüm reklamlar kaldırışmıştır. Oyunda rahatça ilerlemeniz için benzersiz bir görev sistemi devreye girer ve belirli kaynakları elde etmek için birden fazla farklı göreve katılmanız gerekir.

 

KURULUM1

KURULUM

  1. pocket-ants-v0.0791-mod.apk dosyasını indirin.
  2. Yüklemeye başlayıp tüm izinleri vererek kurulumu bitirin.
  3. Oyuna girdiğinizde paranız sınırsız olacaktır.

 

Boyutu: 166MB

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYINIZ

 

HILE

HİLE İNDİR

APKADMİN

👉 MOD APK İNDİR 👈

YEDEK LİNK UP

👉 MOD APK İNDİR 👈

Pocket Ants: Colony Simulator v0.0792 Hız Hileli Mod Apk İndir

Pocket Ants: Colony Simulator v0.0792 Hız Hileli Mod Apk İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.