Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Yağmurlu

Counter Strike 2 Aimbot + ESP DLL Hileli İndir

27.03.2023
1.346
A+
A-
Counter Strike 2 Aimbot + ESP DLL Hileli İndir

Counter Strike 2 Aimbot + ESP DLL Hileli İndir

Yeni bir Counter Strike hilesini dll dosyası olarak getirdim. Bu vereceğim dll.hile dosyasını kullanabilmeniz için çalışan bir Injector olması gerekiyor. Eğer bir Injector istiyorsanız hemen sitemden TIKLA İNDİR

Keyif alabileceğiniz bir hile aru-ıyorsanız şimdi Esp, aimbot, wallhack, no recoil ve daha pek çok harika özelliği bulunan Counter Strike 2 oyunumuzun hile dosyasını aşağıdaki linkten ücretsiz olarak indirip deneyebilirsiniz.

CS GO oyununa ilgisi olan takipçierim bu dll hileli dosyalı oyunu hemen denemek isteyeceklerdir çünkü oyun gerçekten bildiğinizgibi yine süper arkadaşlar. Hemen vakit kaybetmeden aşağıdan dosyayı indirin.

NOT: Butür hile dosyalarını indirmeden önce Antivirüs programınızı devre dışı bırakın. Bu tür oyunları oynayan arkadaşlar biliyorlar ama ilk defa oynayan arkadaşlar konu altına virüslü bu oyun diyebiliyorlar. Lütfen üçüncü part yazılımların Antivirüs programları tarafından virüs olarak algılandığını unutmayın. Ama risk her zaman kullanıcıya aittir çünkü bende sizler gibi bu dosyaları indirip paylaşıyorum.

 

OZELLIKLERI1

ÖZELLİKLERİ

  • END-Takım Geçişi
  • M4-Triggerbot(basılı tutun)
  • MS-ESP
  • Bhop

 

KURULUM1

KURULUM

  1. Vermiş olduğum CS2_External_Undetected.dll hile dosyasını indirip şifresine okuokubil.com yazın ve rar içeriğini masa üstüne çıkarın.
  2. Şimdi CS GO oyununu başlatın ve simge durumuna küçültün.
  3. Sonrasında Injectörü başlatıp Csgo işlemini seçin ve CS2_External_Undetected.dll enjekte edin.
  4. Insert (INS) tuşu ile menü açılır.

 

RAR

RAR PASSWORD: okuokubil.com

Diğer CS GO Oyun Hileleri İçin TIKLAYINIZ

 

HILE

HİLE İNDİR

APKADMİN

👉 DLL İNDİR 👈

YEDEK LİNK UP

👉 DLL İNDİR 👈

Counter Strike 2 Aimbot + ESP DLL Hileli İndir

Counter Strike 2 Aimbot + ESP DLL Hileli İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.