Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Free Fire Hız + Aimbot Hileli Injector Apk İndir

17.02.2023
1.169
A+
A-
Free Fire Hız + Aimbot Hileli Injector Apk İndir

Free Fire Hız + Aimbot Hileli Injector Apk İndir

Free Fire oyunumuz bölümüne seveceğinizi umduğum Hız, aimbot, Antiban, Bypass, Unlock Skins, Anten gibi bir çok özellikleri barındıran ınjector APK dosyasını getirdim. Injector APK hile kullanımı çok basit olup zorlanmadan indirip yükleyip kuracağınız bir hileli dosyadır. Sadece indirip kurun ve oyuna giriş yapın o kadar.

 

OZELLIKLERI1

  • Aimbot
  • Speed Hack
  • Unlock Emotes
  • Unlock Skins
  • Antenna Body
  • Antenna Head
  • Bypass
  • Antiban v1
  • Antiban v2

 

OYNANIS

Free Fire oyunu bildiğniz gibi Pubg Mobile oyununa benzer bir oyundur. Yine bu oyunda da giriş yaptığınızda kendinizi Lobide buluyorsunuz. Orada herkes takımını görebiliyor 4 kişilik takımınızla beraber sizi uçak 100 kişi olarak alıp istediğiniz bölgeye veya sistemin sizi bırakmak istediği bölgeye indiriliyorsunuz. Önemli olan bu paraşüt ile indiğiniz ev, hangar gibi yerlerde kendinize hemen bir silah bulmanız olacak. Eğer silahı acil olarak bulamazsanız düşman sizi öldürecektir.

NOT: Injector APK dosyalarını denerken önce yan hesabınızla deneyip güvendiğiniz bir hileli oyun olduğuna kanaat getirdiğiniz zaman ana kmliğinizle oynayın derim. VPN açabilirsiniz.

 

KURULUM1

  1. Vermiş olduğum linkten Free Fire Hız + Aimbot Apk Injector indirin.
  2. Yüklemesini yaparak gerekli izinleri verin ve kurulumu bitirin.
  3. Şimdi ınjectorü tıklayıp oyuna giriş yapın ve özelliklerini seçerek oynamaya başlayın.

 

Diğer Free Fire Oyun Hileleri İçin TIKLAYINIZ

 

HILE

APKADMİN

👉 INJECTOR İNDİR 👈

YEDEK LİNK UP

👉 INJECTOR İNDİR 👈

Free Fire Hız + Aimbot Hileli Injector Apk İndir

Free Fire Hız + Aimbot Hileli Injector Apk İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.