Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Free Fire 1.97.X Mod Menü Antiban Autokill APK

09.02.2023
1.287
A+
A-
Free Fire 1.97.X Mod Menü Antiban Autokill APK

Free Fire 1.97.X Mod Menü Antiban Autokill APK İndir

Free Fire 1.97.X Yine süper bir hileli APK oyun dosyasını getirdim. Okuokubil.com olarak Free Fire en güncel hileli APK oyun dosyalarını paylaşan bir site olarak bugün de sizlere vereceğim bu içinde Auto Kil, Fly Speed, Aimbot, Fly Altura, Auto Jump, Enaple ESP gibi birçok özellikleri bulunan hileli dosyayı paylaşıyorum. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızın siteyi sürekli takip ederek gelecek olan yeni hileleri görmelerini tavsiye ederim.

Mod Menü Antiban hileli APK dosyamızı aşağıdaki linkten ücretsiz olarak indrebilirsiniz. İsteyen arkadaşlar oyunun kendi cihazlarındaki yüklü olan orijinal OBB dosyası ilede kullanabilirler. Ama önceki yüklü olan Free Fire APK dosyasını silerken yapmanız gereken OBB dosyasındaki küçük bir değişiklik için kurulum adımlarını takip edebilirsiniz.

BİLGİ: Tüm hile dosyalarını www.okuokubil.com adresinden indirebilirsiniz. Link olmayan konularım bir başka site tarafından çalınmış demektir.

NOT: Telefonunuza gerekli olan ve dosyalarınızı daha kolay indirip klasörlere yüklemenizi sağlayan ZARCHIVER uygulamasının son sürümünü sitemden yansa vermiş olduğum linke tıklayıp indirebilirsiniz ZARCHIVER İNDİR

 Free Fire 1.97 Mod Menü Antiban Autokill APK


Free Fire 1.97 Mod Menü Antiban Autokill APK

 

 

OZELLIKLERI1

  • Auto Headshot
  • Auto Kil
  • Fly Speed
  • Aimbot
  • Fly Altura
  • Uçuş Hızı
  • Auto Jump
  • Uçma hilesi
  • Enaple ESP
  • ESP Caıxa
  • ESP Name
  • Süper Speed

 

OYNANIS

Free Fire oyunu bildiğiniz gibi Pubg Mobile oyununa benzer bir oyundur. Yine bu oyunda da giriş yaptığınızda kendinizi Lobide buluyorsunuz. Orada herkes takımını görebiliyor 4 kişilik takımınızla beraber sizi uçak 100 kişi olarak alıp istediğiniz bölgeye veya sistemin sizi bırakmak istediği bölgeye indiriliyorsunuz. Önemli olan bu paraşüt ile indiğiniz ev, hangar gibi yerlerde kendinize hemen bir silah bulmanız olacak. Eğer silahı acil olarak bulamazsanız düşman sizi öldürecektir.

 

KURULUM1

KURULUM

  1. Free Fire APK dosyasını kurup oynamamız için bize OBB dosyası gerekiyor. Oyunun orijinal obb dosyasını silmeden isim değişikliği yapacağız ve kurulumu tamamlamış olacağız. Aşağıda ayrıntılı olarak yazıyorum.
  2. İlk önce Zarchiver uygulamasını yukarıda verdiğim sitemin adresinde indirin ve yükleyin. Sonrasında Zarcivere girip aşağıdaki adımları uygulayarak kurulumu tamamlayın.
  3. Aşağıda vermiş olduğum linkten, StrangerTeam_New Hileli APK dosyasını indirelim.
  4. Şimdi ZARCHİVER uygulaması ile dosyalara ulaşalım Sonrasında Android / obb klasöründeki com.dts.freefireth dosyasının sonuna 15 yazalım ve çıkalım.
  5. Ardından cihazımızda daha önce yüklü olan oyunu silelim, vermiş olduğum hileli APK dosyasını yükleyelim ama açmayalım. Şimdi obb klasörüne girip com.dts.freefireth90 yazdığımız 15’i silelim.
  6. Kurulum bitmiştir şimdi APK hileli oyununu başlatalım ve keyfini çıkaralım.

 

Diğer Free Fire Oyun Hileleri İçin TIKLAYINIZ

 

HILE

APKADMİN

👉 MOD MENÜ APK İNDİR 👈

YEDEK LİNK UP

👉 MOD MENÜ APK İNDİR 👈

 

dosya kurulum

 

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.