Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Command Conquer: Zero Türkçe Yama + Kurulum

07.02.2023
406
A+
A-
Command Conquer: Zero Türkçe Yama + Kurulum

Command Conquer: Zero Türkçe Yama + Kurulum İndir

Bugün sizlere Trainer bölümüne bir zamanların popüler oyunu olan ve hala eskiler tarafından aranan Süper bir oyunun Türkçe yama dosyasını ve kurulumunu getirdim. Command & Conquer: Zero dünyanın en iyi strateji oyunlarının arasında sayılan bu oyunu şimdi vereceğim Türkçe yama sayesinde anlayarak daha iyi oynayıp güzel keyifli bir zaman geçireceksiniz. strateji oyunlarını seven takipçilerim hemen bu oyunu indirip Türkçe olarak oynayabilirler.

Aşağıda vereceğim YAMA dosyasında deneyebileceğiniz 2 oyun dosyasını göreceksiniz. Hangisini oynamak isterseniz o dosyayı kurabilirsiniz. Zero Hour oynayabilirsiniz.

 

RAR DOSYASI İÇİNDEKİ YAMA DOSYALARI

  • Command and Conquer Generals
  • Command and Conquer Generals Zero Hour

Bu yukarıdaki iki dosyanın içindeki ( data ) dosyasını kopyalayıp kurulum adımlarını takip ederek oyunun kurulu olduğu ana dosya içine atacağız.

Command Conquer: Zero Türkçe Yama + Kurulum

Zero Türkçe Yama

 

OZELLIKLERI1

  • Türkçe Yama
  • Kurulum

 

KURULUM1

  1. Aşağıdaki linkten Gns.rar dosyasını masa üstüne indirin.
  2. Şimdi gns dosyasına tıklayın orada bulunun türkçe yama dosyasını açın / R.G. Mechanics tıklayın /Command and Conquer – Generals / tıklayın / karşınıza iki dosya çıkacak siz alttaki Zero olan dosyayı tıklayın /Command and Conquer Generals Zero Hour bu dosya içindeki data dosyasını kopyalayın.
  3. Sonrasında C yada D / Program Files / RF Machanics / Command & Conquer Zero içine yapıştırın. Bunu tüm geçerli öğeler için yap işaretleyin ve devam butonuna basın. Artık oyunumuz Türkçe oldu iyi oyunlar.
  4. Kısacası data dosyasını oyunun kurulu olduğu ana dosyaya atacağız.

 

RAR PASSWORD: okuokubil.com

Diğer Türkçe Yama Bölümü İçin TIKLAYINIZ

 

HILE

APKADMİN

👉 ZERO TR YAMA İNDİR 👈

YEDEK LİNK UP

👉 ZERO TR YAMA İNDİR 👈

Command Conquer: Zero Türkçe Yama + Kurulum

Command Conquer: Zero Türkçe Yama + Kurulum

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.