Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Free Fire 1.97.1 Oto Kafadan Vuruş Hileli İndir

28.01.2023
1.162
A+
A-
Free Fire 1.97.1 Oto Kafadan Vuruş Hileli İndir

Free Fire 1.97.1 Oto Kafadan Vuruş Hileli İndir

Free Fire 1.97.1 yeni 2023 OBB dosyasını ve hileli APK dosyasını Otomatik Kafadan Vuruş, hedef kilidi, Bir sekmede öldür, Nişan al Ateş gibi birçok özellikleri bulunan hileli dosyayı okuokubil.com takipçilerim için getirdim. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızın siteyi sürekli takip ederek gelecek olan yeni hileleri görmelerini tavsiye ederim.

Bu oyun hilemizde vereceğim APK ve OBB dosyalarını ayrı ayrı kurarak hileli bir şekilde oynayabilirsiniz. İsteyenler oyunun cihazınızda yüklü orijinal OBB dosyası ilede kullanabilirler. Ama önceki yüklü olan Free Fire APK dosyasını silerken yapmamız gereken OBB dosyasındaki ufak işlemimizin değişikliği için kurulum adımlarını takip ediniz.

BİLGİ: Tüm hile dosyalarını www.okuokubil.com adresinden indirebilirsiniz. Link olmayan konularım bir başka site tarafından çalınmış demektir.

NOT: Telefonunuza gerekli olan ve dosyalarınızı daha kolay indirip klasörlere yüklemenizi sağlayan ZARCHIVER uygulamasının son sürümünü sitemden yansa vermiş olduğum linke tıklayıp indirebilirsiniz ZARCHIVER İNDİR

 Free Fire 1.97.1 Oto Kafadan Vuruş Hileli İndir


Free Fire 1.97.1 Oto Kafadan Vuruş Hileli İndir

 

 

OZELLIKLERI1

  • Hedef Kilidi
  • Otomatik Kafadan Vuruş %100
  • Bir Sekme Öldürme
  • Nişan al, ateş
  • Amaç Kapsam
  • Amaç Çömelmek
  • Hedef Görünür

 

OYNANIS

Free Fire oyunu bildiğniz gibi Pubg Mobile oyununa benzer bir oyundur. Yine bu oyunda da giriş yaptığınızda kendinizi Lobide buluyorsunuz. Orada herkes takımını görebiliyor 4 kişilik takımınızla beraber sizi uçak 100 kişi olarak alıp istediğiniz bölgeye veya sistemin sizi bırakmak istediği bölgeye indiriliyorsunuz. Önemli olan bu paraşüt ile indiğiniz ev, hangar gibi yerlerde kendinize hemen bir silah bulmanız olacak. Eğer silahı acil olarak bulamazsanız düşman sizi öldürecektir.

 

KURULUM1

  1. Free Fire APK dosyasını kurup oynamamız için bize OBB dosyası gerekiyor. Oyunun orijinal obb dosyasını silmeden isim değişikliği yapacağız ve kurulumu tamamlamış olacağız. Aşağıda ayrıntılı olarak yazıyorum.
  2. İlk önce Zarchiver uygulamasına girip aşağıdaki adımları uygulayarak kurulumu tamamlayın.
  3. Aşağıda vermiş olduğum linkten, LkbEliteV2 Hileli APK dosyasını indirelim.
  4. Şimdi ZARCHİVER uygulaması ile dosyalara ulaşalım Sonrasında Android / obb klasöründeki com.dts.freefireth dosyasının sonuna 95 yazalım ve çıkalım.
  5. Sonrasında cihazımızda daha önce yüklü olan oyunu silelim, vermiş olduğum hileli APK dosyasını yükleyelim ve tekrar obb klasörüne girip com.dts.freefireth90 yazdığımız 95’i silelim.
  6. Kurulum bitmiştir şimdi APK hileli oyununu başlatalım ve keyfini çıkaralım.

 

Diğer Free Fire Oyun Hileleri İçin TIKLAYINIZ

 

HILE

APKADMİN

👉 APK İNDİR 👈

APKADMİN

👉 YENİ OBB İNDİR 👈

YEDEK LİNK

👉 APK İNDİR 👈

YEDEK LİNK

👉 YENİ OBB İNDİR 👈

 

VIDEO OYUN TANITIM

 

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.