Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Free Fire 1.97.1 Gringo PX V44 Mod Menü İndir

17.01.2023
1.769
A+
A-
Free Fire 1.97.1 Gringo PX V44 Mod Menü İndir

Free Fire 1.97.1 Gringo PX V44 Mod Menü İndir

Bugün sizlere kesinlikle beğeneceğiniz en sn çalışma APK dosyasını 100% Rank Warking Ob38 Fly, Auto Kill, Car Teleport Kill Gringo Px V44 Mod menü hileli oyun dosyasını getirdim.

Bu oyun hilemizde vereceğim APK dosyasını oyunun cihazınızda yüklü orijinal OBB dosyası ile kullanabilirsiniz. Ama önceki yüklü olan Free Fire APK dosyasını silerken yapmamız gereken OBB dosyasındaki ufak işlemimizin değişikliği için kurulum adımlarını takip ediniz.

 Free Fire 1.97.1 Gringo PX V44 Mod Menü İndir


Free Fire 1.97.1 Gringo PX V44 Mod Menü İndir

BİLGİ: Tüm hile dosyalarını www.okuokubil.com adresinden indirebilirsiniz. Link olmayan konularım bir başka site tarafından çalınmış demektir.

NOT: Telefonunuza gerekli olan ve dosyalarınızı daha kolay indirip klasörlere yüklemenizi sağlayan ZARCHIVER uygulamasının son sürümünü sitemden yansa vermiş olduğum linke tıklayıp indirebilirsiniz ZARCHIVER İNDİR

 

OZELLIKLERI1

  • Fly
  • Car Teleport Kill
  • Auto Kill
  • Aim Kill
  • Aim Bot
  • Auto+Fly Hack

ve daha fazlası..

 

OYNANIS

Free Fire oyunu bildiğniz gibi Pubg Mobile oyununa benzer bir oyundur. Yine bu oyunda da giriş yaptığınızda kendinizi Lobide buluyorsunuz. Orada herkes takımını görebiliyor 4 kişilik takımınızla beraber sizi uçak 100 kişi olarak alıp istediğiniz bölgeye veya sistemin sizi bırakmak istediği bölgeye indiriliyorsunuz. Önemli olan bu paraşüt ile indiğiniz ev, hangar gibi yerlerde kendinize hemen bir silah bulmanız olacak. Eğer silahı acil olarak bulamazsanız düşman sizi öldürecektir.

 

KURULUM1

  1. Free Fire APK dosyasını kurup oynamamız için bize OBB dosyası gerekiyor. Oyunun orijinal obb dosyasını silmeden isim değişikliği yapacağız ve kurulumu tamamlamış olacağız. Aşağıda ayrıntılı olarak yazıyorum.
  2. İlk önce Zarchiver uygulamasına girip aşağıdaki adımları uygulayarak kurulumu tamamlayın.
  3. Aşağıda vermiş olduğum linkten, Free Fire 1.97.1 Gringo PX V44 Hileli APK dosyasını indirelim.
  4. Şimdi ZARCHİVER uygulaması ile dosyalara ulaşalım Sonrasında Android / obb klasöründeki com.dts.freefireth dosyasının sonuna 80 yazalım ve çıkalım.
  5. Sonrasında cihazımızda daha önce yüklü olan oyunu silelim, vermiş olduğum hileli APK dosyasını yükleyelim ve tekrar obb klasörüne girip com.dts.freefireth90 yazdığımız 80’i silelim.
  6. Kurulum bitmiştir şimdi APK hileli oyununu başlatalım ve keyfini çıkaralım.

 

Boyutu:125MB

Diğer Free Fire Oyun Hileleri İçin TIKLAYINIZ

 

HILE

APKADMİN

👉 GRINGO PX İNDİR 👈

YEDEK LİNK

👉 GRINGO PX İNDİR 👈

 

VIDEO OYUN TANITIM

 

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.