Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Az Bulutlu

Free Fire v1.94.1 V8 Otomatik Öldürme Hileli Apk

05.12.2022
484
A+
A-
Free Fire v1.94.1 V8 Otomatik Öldürme Hileli Apk

Free Fire v1.94.1 V8 Otomatik Öldürme Hileli Apk İndir

Bugün Free Fire Auto Kill yani otomatik öldürme v1.94.1 v8 hileli APK dosyasını paylaşıyorum. Şifresiz, Keysiz olarak indirip cihazınıza yükleyip hemen oyuna gireceğiniz ve oyun içinde hızlı koşu, nişan alıp öldür, telekill, auto kill, otomatik öldürme, ESP sağlık, seviye atlama gibi özellikelri bulunan APK dosyasını hemen indirip sizde süper savaşlara katılın.

Free Fire v1.94.1 V8 Otomatik Öldürme Hileli Apk

Free Fire v1.94.1 V8 Otomatik Öldürme Hileli Apk

BİLGİ: Telefonunuza gerekli olan ve dosyalarınızı daha kolay indirip klasörlere yüklemenizi sağlayan ZARCHIVER uygulamasının son sürümünü sitemden yansa vermiş olduğum linke tıklayıp indirebilirsiniz ZARCHIVER İNDİR

 

OZELLIKLERI1

  • Hızlı koşu
  • Nişan Al öldür
  • Otomatik Öldürme
  • TeleKill
  • Oyuncu Seviye Atlama
  • ESP Sağlık
  • Beceri Arabası

 

OYNANIS

Free Fire oyunu da bildiğiniz Pubg Mobile oyununa benzer bir şekilde sizi lobiden takım oluşturup sonrasında uçak ile belli bir bölgeye bırakıp oradaki evlerde kendinize silah bulmanızı ve savaşa girmenizi sağlıyor. Silahları bulmak için hiç vakit geçirmeden koşarak evlerin içine dalın ve ilk silahı siz kapın.

 

KURULUM1

  1. İlk önce Zarchiver uygulamasına girip aşağıdaki adımları uygulayarak kurulumu tamamlayın.
  2. Aşağıda vermiş olduğum linkten, WRVINI_V8_AUTOKILL.apk dosyasını indirelim.
  3. Şimdi ZARCHİVER uygulaması ile dosyalara ulaşalım Sonrasında Android / obb klasöründeki com.dts.freefireth dosyasının sonuna 44 yazalım ve çıkalım.
  4. Sonrasında cihazımızda daha önce yüklü olan oyunu silelim, vermiş olduğum hileli APK dosyasını yükleyelim ve tekrar obb klasörüne girip com.dts.freefireth44 yazdığımız 44’ü silelim.
  5. Kurulum bitmiştir şimdi WRVINI_V8_AUTOKILL.apk hileli oyununu başlatalım ve keyfini çıkaralım.

 

Diğer Free Fire Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

HILE

APKADMİN

👉 FREE FİRE APK İNDİR 👈

 

YEDEK LİNK

👉 FREE FİRE APK İNDİR 👈

 

VIDEO OYUN TANITIM

 

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.