Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Free Fire 1.94.X ARAP Hilesi Vip Mod Menü İndir

16.12.2022
404
A+
A-
Free Fire 1.94.X ARAP Hilesi Vip Mod Menü İndir

Free Fire 1.94.X ARAP Hilesi Vip Mod Menü İndir

Bugün sizlere beğeneceğinizi umduğum Arap hilesi mod menülü Otomatik Kafadan Vuruş, sıralama çalışmalı, kaya duvar hilesi, Elmas Hilesi ve diğer özellikleri ile dolu APK dosyasını getirdim. Oyunu oynarken dikkatli olun bazen dosyalarda anormal durum tesbit ettik deyip hesabı askıya alıyorlar. Önce yan hesapla girebilirsiniz.

BİLGİ: Tüm hile dosyalarını www.okuokubil.com adresinden indirebilirsiniz. Link olmayan konularım bir başka site tarafından çalınmış demektir.

NOT: Telefonunuza gerekli olan ve dosyalarınızı daha kolay indirip klasörlere yüklemenizi sağlayan ZARCHIVER uygulamasının son sürümünü sitemden yansa vermiş olduğum linke tıklayıp indirebilirsiniz ZARCHIVER İNDİR

 

Free Fire 1.94.X ARAP Hilesi Vip Mod Menü

Free Fire 1.94.X ARAP Hilesi Vip Mod Menü

 

OZELLIKLERI1

  • Elmas Hilesi
  • Otomatik Kafadan Vuruş
  • kaya duvar hilesi
  • Mod Menü

 

OYNANIS

Free Fire oyunu da bildiğiniz Pubg Mobile oyununa benzer bir şekilde sizi lobiden takım oluşturup sonrasında uçak ile belli bir bölgeye bırakıp oradaki evlerde kendinize silah bulmanızı ve savaşa girmenizi sağlıyor. Silahları bulmak için hiç vakit geçirmeden koşarak evlerin içine dalın ve ilk silahı siz kapın.

 

KURULUM1

  1. İlk önce Zarchiver uygulamasına girip aşağıdaki adımları uygulayarak kurulumu tamamlayın.
  2. Aşağıda vermiş olduğum linkten, Free Fire 1.94.X ARAP Hilesi APK dosyasını indirelim.
  3. Şimdi ZARCHİVER uygulaması ile dosyalara ulaşalım Sonrasında Android / obb klasöründeki com.dts.freefireth dosyasının sonuna 93 yazalım ve çıkalım.
  4. Sonrasında cihazımızda daha önce yüklü olan oyunu silelim, vermiş olduğum hileli APK dosyasını yükleyelim ve tekrar obb klasörüne girip com.dts.freefireth93 yazdığımız 93’ü silelim.
  5. Kurulum bitmiştir şimdi PSH4X Mod Menü APK hileli oyununu başlatalım ve keyfini çıkaralım.

 

Boyutu: 107MB

Diğer free Firee Oyun Hileleri İçin TIKLAYINIZ

 

HILE

APKADMİN

👉 ARAP APK İNDİR 👈

 

YEDEK LİNK

👉 ARAP APK İNDİR 👈

 

VIDEO OYUN TANITIM

 

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.