Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24 °C
Hafif Yağmurlu

Free Fire 1.94 Uçarak Öldür OB37 Hileli Mod Menü

26.12.2022
757
A+
A-
Free Fire 1.94 Uçarak Öldür OB37 Hileli Mod Menü

Free Fire 1.94.X Uçarak Öldür OB37 Hileli Mod Menü APK İndir

Bugün sizlere en güncel Free Fire OB37 Mod Menü Fly Kill, Uçarak öldür, anten, mesafe, yarı nişan alma, isimler, otomatik öldür, el bombası gibi güzel özellikleri barındıran APK + OBB dosyalarını getirdim.

Free Fire oyun hielerini bekleyen okuokubil takipçilerim hemen vermiş olduğum bu APK ve OBB dosyaalrını indirip cihazlarına kursunlar ve oyunun keyfini çıkarsınlar.

NOT: Telefonunuza gerekli olan ve dosyalarınızı daha kolay indirip klasörlere yüklemenizi sağlayan ZARCHIVER uygulamasının son sürümünü sitemden yansa vermiş olduğum linke tıklayıp indirebilirsiniz ZARCHIVER İNDİR

 

Free Fire 1.94.X Uçarak Öldür OB37 Hileli Mod Menü

Free Fire 1.94.X Uçarak Öldür OB37 Hileli Mod Menü

 

 

OZELLIKLERI1

  • El Bombası
  • Mesafe
  • Arkadaşlar + Robot
  • isimler
  • Esp Ateşi
  • Anten
  • Yarı Nişan Alma
  • Otomatik Öldürme Lobisi
  • Hayalet Modu
  • Kuduz Silah
  • Uçarak Öldür

 

OYNANIS

Free Fire oynanış şekli en popüper oyunlar arasında olan Pubg Mobile benzeridir ve kurulum şekilleride aynıdır. Önce lobide bekletilip 4 kişilik arkadaş gurubunuzla bir uçağa biniyor ve değişik bölgelere indiriliyorsunuz. Bu bölgeleri kendiniz seçebilir yada otomatik sisteme bırakabilirsiniz. İndiğiniz yerde kendinize acilen siah ve cephane bulmalısınız yoksa sizden önce silah bulan rakibiniz sizi oracıkta öldürebilir.

KURULUM1

  1. Telefonunuzdaki Free Fire oyununu tamamen silip tekrar benim vermiş olduğum APK dosyasını ve OBB dosyasını kurup deneyebilirsiniz.
  2. Önce verdiğim APK dosyasını indirip kurun ama açmayın.
  3. sonrasında Zarchiver uygulamasına girip vermiş olduğum com.dts.freefireth obb dosyasını Android / obb içine atınız.
  4. Şimdi tekrar APK dosyasını tıklayıp gerekli izinleri vererek kurulumu tamamlayın.

 

Diğer Free Fire Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

HILE

APKADMİN

👉 APK İNDİR 👈

APKADMİN

👉 OBB İNDİR 👈

YEDEK LİNK

👉 APK İNDİR 👈

YEDEK LİNK

👉 OBB İNDİR 👈

 

VIDEO OYUN TANITIM

 

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.