Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Brawl Stars Magic MB APK Yeni Karakterler

24.10.2022
1.718
A+
A-
Brawl Stars Magic MB APK Yeni Karakterler

Brawl Stars Magic MB APK Yeni Karakterler İndir

Brawl Stars oynayan takipçilerim için, iyi bir haber var! Bugün gelen yeni güncellemede bir sürü yeni içerik bulunuyor ayriyeten 3 yeni karakter Gene, Carl, Rose eklendi ve bir sürü dış görünüm ile karşılaşacaksınız.

Geçenlerde vermiş olduğum MB APK Brawl Stars hileli oyununun bu yeni versiyon senaryosunu hiç kaçırmayın ve deneyin derim.

CCC 2

 

OZELLIKLERI1

  • Dış Görünümler Yeni
  • Yeni İçerikler
  • Elmas Hileli
  • 3 Yeni Karakterler

 

OYNANIS

Yüklemeyi tamamladığınızda APK dokunarak oyunu açınız. Oyun önce sizin için 6 oyuncu arayarak başlar. Bu süreç 1 dk bulabilir internet hızınızla alakalı olabilir sabırlı olup oyuncuların bulunmasını bekleyiniz.

Brawl Stars Magic MB APK Yeni Karakterler

Oyuncu Aranıyor

 

KURULUM1

  1. Vermiş olduğum hileli MB APK indirin
  2. Yüklemesini tamamlayıp kurulumunu bitirin.

 

Diğer Brawl Stars Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

Boyutu: 93MB

 

HILE

APKADMİN

👉 MB APK İNDİR 👈

YEDEK LİNK

👉 MB APK İNDİR 👈

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.