Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Rüyada Dağ Görmek Ne Anlama Gelir?

16.09.2022
429
A+
A-
Rüyada Dağ Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Dağ Görmek Ne Anlama Gelir?

Dağ sembolü pek çok manaya sahip olmakla birlikte, en olası yorumumuz dağın güncel hayatımızda temsil ettiği zorluklar söz konusu olacaktır. Bir dağa uzaktan bakmak, son zamanlarda üstünden gelinecek bir güçlüğün dışardan gözlemlenmesine, bu konuda alınacak tedbirlerin gözden geçirilmesine benzer.

Bu iş acaba üstesinden gelinebilir nitelikte mi, yoksa değil mi? Biliyoruz ki bir güçlüğün üstesinden gelmek için ne para, ne yetenek, ne de yardım her zaman yeterli olmaya bilir. Buradaki dağ sembolü bize aynı zamanda bu güçlüğün azimle ve inançla ortdan kaldırılabileceğine dair bir iç görü veriyor olabilir.

Junko Tabei, Everesti tırmanan ilk kadın dağcı olarak, buna benzer bir konuşma yapmıştı. Arkamızda kalan bir dağ imgesi ise rüyada henüz atlattığımız bir zorluğu simgeleyecektir. Dağ sembolü rüyada karşımıza çıktığında tüm haşmetiyle bize ön görülen güçlükleri işaret eder. İster tırmanmaya karar verelim, ister rotamızı değiştirelim bize iyi bir hatırlatıcı olarak o her daim orada olacaktır.

Yeşer Eren

Diğer Rüya Tabirleri Bölümü İçin TIKLAYINIZ

 

Rüyada Dağ Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Dağ Görmek Ne Anlama Gelir?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.