Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Grand Majidi Mall Fullamoda Açılıyor Erbil Irak

16.08.2022
1.169
A+
A-
Grand Majidi Mall Fullamoda Açılıyor Erbil Irak

Grand Majidi Mall Fullamoda Açılıyor Erbil Irak

Gecen hafta Azerbaycan seyahatimde güzel geçirmiş olduğum gezi anılarımı paylaşmıştım. Bugün okuokubil.com takipçilerime yine güzel bir seyahatimden bahsetmek ve bir video paylaşmak istiyorum. Bu gezim Erbil – Irak olacak. Aslında Erbil şehrinde açılacak olan süper bir AVM den bahsedeceğim.

Şimdi yeni açılacak olan çok güzel bir AVM inşaatına doğru yola çıkıyorum. Yeni açılacak bu Grand Majidi Mall İçin anlatılanlar çok ilgimi çekmişti. Gidip yakından görmek istedim. En büyük özelliği çok büyük olması VİP mağazaların olması ve girişte büyük bir havuzun ışıklı görseller ile şahane bir görsel yaratacağı söyleniyordu. İşin en iyi tarafı ise Türkiye’de Konfeksiyonun en güçlü markalarından olan Fulla Moda bu pazarda yerini almış ve bu süper Grand Majidi Mall de yerini almış durumda bize de hayırlı olsun demek kalıyor.

23 Kasım 2023 tarihinde açılacak olan bu AVM’yi yakından takip ediyor olacağım.

Erbil kalesi söylenene göre 5000 yıl öncesine dayanan yerleşim yeridir. Kale Asur imparatorluğu zamanında çok özel bir öneme sahipmiş. Erbil, o dönem Hristiyanlık, Abbasiler ve Sasani İmparatorluğu için de önemli bir merkez olmuş.

Çevresinde şu an bir büyük Pazar yeri oluşturulmuş. Burada en önemli teknoloji yerini almış durumda. Telefonlar Türkiye’den baya ucuza satılıyor. Uçakla iki saat uzaklıkta olan Erbil şehrini görmenizi tavsiye derim. Eğer olurda yolunuz düşerse yeni AVM olan Grand Majidi Mall’e mutlaka uğrayıp Fullmoda giyimden kendinize, eşinize ve çocuğunuza güzel kıyafetler alarak Türkiye’ye dönebilirsiniz.

Nerede yemek yenir derseniz De Fermo lokantasını tavsiye ederim.

Diğer Anılarım Bölümü İçin TIKLAYINIZ

 

VİDEO ERBİL IRAK

 

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.