Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Yağmurlu

Kayseri Erciyes Dağı Ziyaretim Okuokubil Zirvede

16.07.2022
1.253
A+
A-
Kayseri Erciyes Dağı Ziyaretim Okuokubil Zirvede

Kayseri Erciyes Dağı Ziyaretim Okuokubil Zirvede 2022

Erciyes Dağı ve Kayseri ilimiz bana yabancı olmayan sürekli gittiğim hatta uzun seneler önce Kadı Burhaneddin orta okulunda son sınıfı okuduğum güzel bir şehrimiz olarak hayatımdaki yerini almıştır.

Güzel anılarımla dolu olan ve her günümü mutlu olarak geçirdiğim o yıllar rahmetli İbrahim eniştemin ve ablamın da emekleriyle doludur.

Yine hala en küçük kardeşimin Kayseri de olması beni bu şehirle bir türlü bağımı koparmamıştır. Ve yine çok değerli eniştem Ahmet ile hem kayseri hem İstanbul bir sürü dolu dolu geçirdiğimiz anılarımız bulunuyor. İşte bunlardan en yenisi daha birkaç gün önce yine ailece Kayseri ziyaretimiz esnasında Erciyes dağı zirvesinde gerçekleşti. Havası, suyu, insanları gerçekten çok iyi olan bu ilimiz beni benden alıyor diyebilirim.

Aşağıdaki videoda kısa bir Erciyes dağı ve Teleferik görüntüleri yer alıyor. İzlerseniz sizde kısa bir Erciyes turu yapmış olursunuz. Sağlıcakla kalın.

Diğer Anılarım Bölümü İçin TIKLAYINIZ

VİDEO ERCİYES TURU

 

 

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.