Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Truck Simulator Ultimate 1.1.8 Yakıt Hileli Mod Apk

06.04.2022
2.306
A+
A-
Truck Simulator Ultimate 1.1.8 Yakıt Hileli Mod Apk

Truck Simulator Ultimate 1.1.8 Yakıt Hileli Mod Apk İndir

En çok sevdiğim oyunlardan olan Truck Simulator Ultimate yani kamyon Simülatörü oyununun bu son sürümünü sınırsız yakıt ve diğer güzel özellikleri ile paylaşıyorum. Ultimate ağır vasıtalar, özellikle kamyonlar ile sürüş simülatörleri tarzında geliştirilmiş bu oyunu ben oynamadım diyen lütfen kalmasın.

Nedeni de arkadaşlar gerçekten Truck Simulator: Ultimate, önceki oyunlara göre daha profesyonel ve geliştirilmiş bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.

Truck Simulator Ultimate 1.1.8

Truck Simulator Ultimate 1.1.8

Süper grafik ayrıntılar ve üç boyutlu modelleme, ilginç ses ve şaşırtıcı çevresel tasarımın yanı sıra Truck Simulator: Ultimate’ı kesinlikle en iyi kamyon oyunları arasında gösterebilirim.

kısacası bu oyunda bölümler arasında ilerleyip çeşitli görevleri tamamlayarak satın alınabilecek onlarca farklı kamyon modellerini görebilirsiniz. Şimdi bu tırı uzun oto yollarda sürerek keyif almak istiyorsanız aşağıdaki sınırsız yakıt hileli dosyayı indirip kurun.

NOT: Siz değerli takipçilerimin kurulumda sorun yaşamamanız için APK ve OBB aynı dosyada entegre olmuş halini veriyorum indirip tek dosya halinde kolayca kurulumunu yapabilirsiniz.

Tüm hileli oyun dosyalarını www.okuokubil.com sitemden indirebilirsiniz.

 

ÖZELLİKLERİ

-Maksimum Yakıt
-Hasar yok

 

KURULUM

Truck-Simulator-Ultimate-v1.1.8-mod1-Installer.apk dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

Boyutu: 1.14GB

Diğer Tır Otobüs Kamyon Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

MOD APK İNDİR ?

 

Truck Simulator Ultimate 1.1.8 Yakıt Hileli Mod Apk

Truck Simulator Ultimate 1.1.8 Yakıt Hileli Mod Apk

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.