Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Pro Builder 3D 1.2.0 Para Hileli No Ads Mod APK

02.03.2022
587
A+
A-
Pro Builder 3D 1.2.0 Para Hileli No Ads Mod APK

Pro Builder 3D 1.2.0 Para Hileli No Ads Mod APK İndir

Pro Builder 3D, oyunumuzun ilk sürümünü okuokubil.com adresinde yayınladığımda çok sevmiştiniz. Şimdi yeni güncellemesi gelen bu oyunumuzun yine keyfini çıkarabilir hayalinizdeki evlerin tasarımını oluşturabilirsiniz.

Oyunu indirip denediğimde gerçekten çok güldüm ve eğlendim. Şimdi oyun başlıyor ve siz ev yapacağınız yere gidiyorsunuz, orada hemen yanı başınızda bir oduncu olacak. Onlar sürekli odun kesiyorlar ve siz bu oduncunun yanına ekranın sol üst köşesinden işçi alıp çalıştırabiliyorsunuz ne kadar çok işçi olursa o kadar çok odun kesiliyor.

Oduncular odunu keser siz sırtınıza alıp ev yapacağınız yere bırakırsınız ve odunlardan ev oluşmaya başlar. Bu odunları satıp paranızı biriktirebilirsiniz.

Ev yapımı bittiği zaman satış başlıyor. Yanınıza gelen müşterilerden hangisi çok para verirse o müşteriye satın ve paranızı biriktirin.

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Para

-Reklam Yok

 

KURULUM

pro-builder-3d-v1.2.0-mod.apk dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

Boyutu: 75MB

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Pro Builder 3D 1.2.0 Para Hileli Ev Kurma Oyunu APK

Pro Builder 3D 1.2.0

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.