Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Yağmurlu

Truck Simulator: Ultimate v1.1.5 Hileli Mod Apk

25.02.2022
2.725
A+
A-
Truck Simulator: Ultimate v1.1.5 Hileli Mod Apk

Truck Simulator: Ultimate v1.1.5 Para Hileli Mod Apk İndir

Güncellemesi gelen popüler oyunumuz olan Truck Simulator Ultimate Mod APK, Bus Simulator: Ultimate’ın devamı niteliğinde olup şimdi sınırsız para hilesi ile indirilmeyi bekliyor.

Simülasyon oyunlarını seven takipçilerim için getirmiş olduğum Truck Simulator oyununda bir iş adamı olarak insanları işe alın ve filonuzu genişleterek başlayın.

Kamyonunuza almış olduğunuz ürünleri lokasyonlara taşıma görevini yerine getirin. Her gün, şirketinizin büyümesi için birçok firmalarla anlaşmalar yapıp farklı işler alacaksınız. Sürüş ve işletmeciliğin mükemmel kombinasyonu, şirkete yeni deneyimler getirmesine katkıda bulunun.

NOT: Sizlere bu oyunda 2 DOSYA veriyorum. Birinci dosta tek dosya indirip kurun. İkincisi APK ve OBB dosyalarını indirip kurun.

1- truck-simulator-ultimate-v1.1.5-mod1-1.11 GB

ÖZELLİKLERİ: Maksimum Yakıt / Hasar Yok Hileli

 

2- truck-simulator-ultimate-v2-mod-1.0.4

ÖZELLİKLERİ: Sınırsız para, Sınırsız Altın, Sınırsız Yakıt, Araç Hasar Görmez

 

KURULUM

Vermiş olduğum truck-simulator-ultimate MOD APK dosyasından hangisini oynamak istiyorsanız indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

İkinci dosyayı kurmak için önce OBB indirip Android / obb içine atalım. Sonrasında APK dosyasını yükleyelim.

1- HİLE MOD APK Boyutu: 1.11GB
2- HİLE MOD APK Boyutu: 44MB / OBB 752MB

Diğer Otobüs Tır Kamyon Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Truck Simulator: Ultimate v1.1.5

Truck Simulator: Ultimate v1.1.5

APKADMİN

? 1- TEK DOSYA İNDİR ?

APKADMİN

? 2-MOD APK İNDİR ?

APKADMİN

? 2-OBB İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.