Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Scary Teacher 3D v5.17 Para + Kilitsiz 2 Ayrı Dosya

09.02.2022
1.362
A+
A-
Scary Teacher 3D v5.17 Para + Kilitsiz 2 Ayrı Dosya

Scary Teacher 3D v5.17 Kilitsiz Mod Apk + OBB İndir

Scary Teacher 3D MOD APK kilitsiz her şey, ücretsiz alış veriş boş vakitlerinizde eğlenceli bir oyun oynamak istiyorsanız Scary Teacher 3D şimdi indirin.

www.okuokubil.com sitemde daha önceki resilerini paylaştığım ve çok popüler olan Scary Teacher 3D’de yeni özellikleri görmeniz lazım.

Öğretmenimiz bayan teacher biraz kötü huylu olup bizi yakalamak ve cezalandırmak için planlar yapıyor. Sürekli ondan kaçmaya çalışmak ve ona yakalanmamak için sessiz olmamız ses çıkartmadan yer değiştirmemiz lazım.

Evde öğretmene tuzak kuracaksınız mesela ilk tuzağınız bir fare kapanı olacak. Oyunda adımları takip edip dolabın içindeki fare kapanını alın ve öğretmenin oturduğu salonun ortasındaki sehpanın üstüne bırakın. bir süre sora öğretmen odaya girip koltuğa oturacak ve sehpanın üzerindeki dergiyi almak için elini uzattığında kurmuş olduğunuz fare kapanı öğretmenin elini kapacak.

yıldız ve para almak için reklamları ad izleyebilirsiniz.

Gerilim dolu bir oyuna hazır snız şimdi indirip bu korkunç öğretmenin çevresinde biraz dolaşalım.

NOT: Size bu oyun için 2 link vereceğim. Hangi hile ile oynamak istiyorsanız o dosyayı indirin. Aşağıdaki resimlerde para hileli ve kilitsiz olan oyun görüntüleri vardır.

1- Link (ücretsiz alışveriş kilitsiz) Tek dosya kurulum
2- Link (Para Hileli) APK + OBB kurulum

 

VAR

Para Hileli

 

YOK

Kilitsiz Alışveriş

 

ÖZELLİKLERİ

-Para Yıldız Hileli

-Gerçek parayla ücretsiz satın alma

Reklamları izlemeden ücretsiz şeyler alabilirsiniz (örneğin, yeni seviyelerin kilidini açma).

 

KURULUM

1-Link= scary-teacher-3d-v5.17-mod2-installer dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

2- Link= Önce APK dosyasını normal olarak yükleyin ama açmayın.

Sonrasında rar dosyası içindeki “com.zakg.scaryteacher.hellgame” kopyalayıp Android / obb içine yapıştırın ve kurulumu bitirin. Şimdi oyuna girip hileli oyunun keyfini çıkarabilirsiniz.

Boyutu: 767MB

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

VİEO APK OBB KURULUM

 

APKADMİN

? KİLİTSİZ İNDİR ?

APKADMİN

? PARA HİLELİ İNDİR ?

YEDEK LİNK

? PARA HİLELİ İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.