Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Minecraft v1.18.220.29 + 1.18.12.01 Beta Final APK

27.02.2022
2.036
A+
A-
Minecraft v1.18.220.29 + 1.18.12.01 Beta Final APK

Minecraft v1.18.220.29 1.18.12.01 Beta Final APK İndir

Minecraft oyununu szilere bugün 2 dosya olarak vereceğim. Birinci dosya BETA, İkinci dosya FİNAL olarak indirip deneyebilirsiniz. Macera, açık dünya ve hayatta kalma oyunlarını seven takipçilerim için güncel sürümünü aşağıdaki linkte veriyorum.

Minecraft v1.18.20.29 sürümü BETA olarak paylaşılmış oyunda hayvanların ve insanların geliştirilmesinde güncellemeler yapılmıştır. Minecraft v1.18.12.01 sürümü ise FİNAL olarak paylaşılmıştır. Her iki dosyayı da aşağıdaki linkten indirip deneyebilirsiniz.

BİLGİ: Bu oyunu güncel özellikleri ile oynamak için, yeni dünya oluştururken veya eski dünyanızı düzenlerken yan menüdeki oluştur butonun altındaki oyun kısmından aşağıya inin ve Denemeler bölümü altındaki özellikleri aktif hale getirerek başlayın.

Harita kurarken can’t be opened hatası alıyorsanız, oyunun ayarlar kısmında profil sekmesine gelin (Settings / Profile) “File Storage Location” bölümünü External olarak seçin ve oyunu kapatıp açın, sorun düzelecektir.

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum her iki dosyadan hangisi ile oynamak istiyorsanız o dosyayı indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

Boyutu: BETA: 192MB

Boyutu: FİNAL:190MB

Diğer Minecraft Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

APKADMİN

? BETA APK İNDİR ?

APKADMİN

? FİNAL APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? BETA APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? FİNAL APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.