Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Az Bulutlu

Kiev’deki Rus Saldırısından Korkan Hamile Kadın

27.02.2022
1.278
A+
A-
Kiev’deki Rus Saldırısından Korkan Hamile Kadın

Kiev’deki Rus Saldırısından Korkan Hamile Kadın

Savaşın soğuk yüzünü hamile bir kadının vermiş olduğu röportaj ile bir kez daha anlamış olduk. İnsanların hırsı uğruna ocakları söndürdüğü şu günümüzde bu gibi savaş kararını verenlerin hiçbir açıklaması olamaz diye düşünüyorum.

İstilacı Rus güçleriyle sokak savaşı şiddetle devam ederken, Kiev’de ikamet eden Yulia Snitko, geceyi apartmanının bodrum katında sinmiş halde doğmamış bebeği için dua ederek geçirdi. Sekiz aylık hamileydi ve kıyafetlerinin altından hamile olduğu görünüyordu, yakındaki bir askeri tesise yapılan saldırının her patlaması ya da yaylım ateşinin onu erken doğuma göndermesinden korkuyordu.

Sovyet döneminden kalma sığınakta Cumartesi sabahı AFP’ye konuşan 32 yaşındaki kadın, “Erken doğuma neden olmamak için olabildiğince sakin kalmaya çalışıyorum. Geceleri bir saatten fazla büyük patlamalar oldu” dedi.

Çok stresliydi. Ne olduğunu anladığımda titriyordum, beş dakika boyunca titredim.”

Diğer Haber Bölümleri İçin TIKLAYINIZ

 

Ukrayna Rus Savaşı

Ukrayna Rus Savaşı

Kaynak: News18

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.