Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Fishing Clash v1.0.176 Otomatik Tutma Mod Apk

03.02.2022
1.544
A+
A-
Fishing Clash v1.0.176 Otomatik Tutma Mod Apk

Fishing Clash v1.0.176 Otomatik Tutma Mod Apk İndir

Fishing Clash: big combo otomatik balık tutma 3D, kolay kontrol sistemine sahip otomatik tutma harika bir balık avı oyun dosyasını getirdim.

Balık avına gidemiyorum, kış günü karda soğukta bir yere çıkamıyorum diyenler için okuokubil.com sizlere süper bir balık yakalama oyununu getirdi.

Big combo, otomatik yakalama, büyük kombo bunun adına ne derseniz deyin ama bildiğim bir şey var ki o da oltanızın ucuna yemi takın balığı bekleyin. Çok keyif alacaksınız çok.

Başarılı bir yakalama yaptığınızda, ekranda balıkla ilgili bilgileri göreceksiniz. Hadi hiç beklemeden oyun dosyasını www.okuokubil.com adresinden şimdi indirin.

DUYURU: www.okuokubil.com sitemden tüm oyun hile dosyalarını ücretsiz olarak indirebilirsiniz. BOT ile içeriklerimi çalan SAHTEKAR emek hızsızlarından dosyaları indirmeyiniz.

 

ÖZELLİKLERİ

-Big Combo

-Otomatik Yakalama

 

KURULUM

fishing-clash_1.0.176-mod.apk dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım. Ya ALLAH bismillah deyip oltayı sallayın.

Boyutu: 149 MB

Diğer Fishing Balık Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Fishing Clash v1.0.176

Fishing Clash v1.0.176

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 5 YORUM
  1. murat dedi ki:

    linkler kırılmış yenilermisin güncel olan programa.

  2. murat dedi ki:

    bu program değil ki bu oyunun kendisi.. bu oyuna googleplay hesabı eklenmiyor diye biliyorum bana sadece programı lazım

    1. Okuokubil dedi ki:

      Yeni modu ekledim

    2. Okuokubil dedi ki:

      otomatik tutma hilesi mod apk