Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

60 Seconds Reatomized v1.2.0 Kaynak Hileli APK

17.02.2022
800
A+
A-
60 Seconds Reatomized v1.2.0 Kaynak Hileli APK

60 Seconds Reatomized v1.2.0Kaynak Hileli MOD APK İndir

60 Seconds Reatomized, yani 60 saniye yeniden atomize bundan bir önceki sürüm dosyasını çok beğenen takipçilerim için son sürüm güncel kaynak hileli daha da geliştirilmiş MOD APK dosyasını getirdim.

Bu yeni sürüm senaryosunda Dolores, Ted, Mary Jane ve Timmy’nin nükleer kıyametle tekrar yüzleşmesini göreceksiniz.

Yeni güncellemenin neler getirdiğini sizlere burada sadece çok kısa yazacağım gerisini oyun içinde yaşayarak göreceksiniz. Örnek olarak 2B grafikler ve elle süper çizilmiş 3B dokular, yeni etkileşimli menüler, daha iyi geliştirilmiş kullanıcı ara yüzü sistemi, teknik yenileme ve tabii ki. Yeni içeriklerle inanın oyun süper olmuş.

Bakalım bu oyunda sizlere 60 saniye ne getirecek neleri götürecek. Zekanızla seviyeleri bir bir atlayın.

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Kaynak

 

KURULUM

60-seconds-reatomized-v1.2.0-Paid_Installer.apk dosyasını indirip yükleyin. Yükleme esnasında sizlerden obb verileri için izin ister o izni verin ve kurulum tamamlansın.

Boyutu: 177MB

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

60 Seconds Reatomized v1.2.0

60 Seconds Reatomized v1.2.0

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.