Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17 °C
Az Bulutlu

Scary Teacher 3D v5.16 Enerji Hileli Mod Apk Obb

17.01.2022
1.411
A+
A-
Scary Teacher 3D v5.16 Enerji Hileli Mod Apk Obb

Scary Teacher 3D v5.16 Enerji Hileli Mod Apk OBB İndir

Scary Teacher 3D okuokubil.com sitemde popüler aramalar arasında olan bu güzel korkunç öğretmen korku oyununun son sürüm v5.16 enerji, para ve yıldız hileli olarak paylaşıyorum.

Oyuna giriş yapın ve evin farklı bölümlerini yönlerini keşfedin. Korkunç bir ev ve korkunç bir öğretmen ile baş başa kalacaksınız.

Çok dikkatli olun öğretmenimiz sizi yakalamasın. O çok sinsi ve çok ürkütücü bir canavar. Korkunç öğretmene evinde tuzaklar kurup onu çıldırtın. En sevmediği tuzak ise fare kapanı, o kapana elini kıstırınca çok kızacak. Evin içinde ne tarafa gideceğinize dair renkli ayak izleri size yol gösterecek. Dikkatli olmalısınız korkunç öğretmen sizi yakalarsa yukarı doğru kaldırır.

 

Scary Teacher 3D v5.16

Scary Teacher 3D v5.16

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Enerji

-Sınırsız Para

-Sınırsız Yıldız

 

KURULUM

scary-teacher-3d-5.16.mod.apk dosyamızı indirip kurun ve oyuna giriş yapın.
OBB dosyası APK dosyası içine entegre edilmiştir. Böylelikle oyun dosyasını çok rahat tek APK olarak kurup oynayabileceksiniz.

Diğer Scary Teacher Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Scary Teacher 3D v5.16

Scary Teacher 3D v5.16

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.