Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

Russian Car Drift v1.9.4 Para Hileli Mod Apk

25.12.2021
1.365
A+
A-
Russian Car Drift v1.9.4 Para Hileli Mod Apk

Russian Car Drift v1.9.4 Para Hileli Mod Apk İndir

Harika bir Rus yarış arabalarının hem modellerini hem de özelliklerini göreceğiniz para hileli güncel oyun dosyasını paylaşıyorum. Drift, sürücünün arka tekerleğin kaymasına neden olmasına rağmen yüksek hızda bile olsa istenen yönde aracı yönlendirebildiği halde, kasıtlı olarak aracı aşırı yönlendirdiği bir sürüş tekniğinden ibarettir.

Bir araba düşünün bir viraja dönmeden önce, arkadaki kayma açısı önden daha büyükse ve ön tekerlek köşeden ters yönde dönüyorsa, sürükleniyor olarak kabul edilmektedir.

Oyunumuzda arabanız için yeni parçalar satın alın, motorunuzu yükseltin ve arabanızın ağırlığını azaltın. Oyunda renkli grafikler, ekran
düğmeleri ve bir ivmeölçer kullanarak rahat kontrol, gerçekçi araba sürüşünün zevkini alacaksınız.

Russian Car Drift oyununu sizlere, MOD APK yani sınırsız para hileli olarak veriyorum. Bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, tüm arabaları kullanabilirsiniz.

Russian Car Drift

Russian Car Drift

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Para

 

KURULUM

Russian_Car_Drift_v1.9.4.mod.apk dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

Boyutu: 92MB

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Russian Car Drift v1.9.4

Russian Car Drift v1.9.4

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.