Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Monster Fishing 2022 Para + Elmas Hileli Mod Apk

30.12.2021
1.324
A+
A-
Monster Fishing 2022 Para + Elmas Hileli Mod Apk

Monster Fishing 2022 Para + Elmas Hileli Mod Apk İndir

Bugünlerde avcılık ve av ile ilgili her şey Google de çok aranıyor. Bende bundan yararlanarak güncellemesi gelen Monster Fishing 2022 Balıkçılık, oyununun son sürüm dosyasını paylaşmak istedim.

Dinlenmek isteyenler için balıkçılık önemli bir spor ve hobi olarak kabul ediliyor. Bu yeni bir eğlence ve bugün çok popüler. Sadece sizi eğlendirmekle kalmaz, aynı zamanda büyük balıkları yakaladığınızda kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz.

Monster Fishing 2022 oyununu sizlere MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız elmas hileli olarak veriyorum. Bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilecek özel ekipmanlara sahip alacaksınız.

 

Monster Fishing

Monster Fishing

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Para

-Sınırsız Elmas

 

KURULUM

Monster Fishing 2022 0.2.9.md.apk dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

NOT: oyun içinde ilk elmasınızı harcarsanız bundan sonrası için sınırsız olacak.

Para almanız içinde elmas bozdurmanız gerekecek.

Boyutu: 93MB

 

Diğer Fishing Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Monster Fishing 2022

Monster Fishing 2022

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.