Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Minecraft Yeni Makro Clicker v1.0 Hız Ayarları

05.12.2021
1.408
A+
A-
Minecraft Yeni Makro Clicker v1.0 Hız Ayarları

Minecraft Yeni Makro Clicker v1.0 Hız Ayarları İndir 2022

Minecraft için yeni bir çalışan makro clicker dosyasını paylaşıyorum. Bu tür makro hileleri bulmak ve indirmek hiç kolay olmuyor. Bildiğiniz siteden ücretsiz ve zahmetsiz indirip oyunun keyfini çıkarın.

 

ÖZELLİKLERİ

-Hız Ayarını Ayarla

-Oto Clicker

-Başlatma Kısa Yol Tuşu

 

KULLANIM

Vermiş olduğum Purityx-cilicker v1.0.rar dosyasını indirip şifresine okuokubil.com yazın ve dosya içeriğini masa üstüne çıkarın.

Oyunu açın, şimdi makroyu yönetici olarak çalıştırıp karşınıza gelen ekrandan ayarlarınızı yapın. Hileyi başlatmak için oyun içinde CTRL basınız.

RAR PASSWORD: okuokubil.com

 

Diğer Minecraft Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Minecraft Yeni Makro Clicker v1.0 Hız Ayarları

Minecraft Purityx Makro

APKADMİN

? MAKRO İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MAKRO İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.