Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

Hills of Steel 4.0.0 Sonsuz Para Hileli Mod Apk

24.12.2021
1.404
A+
A-
Hills of Steel 4.0.0 Sonsuz Para Hileli Mod Apk

Hills of Steel 4.0.0 Sonsuz Para + Hileli Mod Apk

Süper bir tank oyunu para hileli son sürüm dosyasını getirdim. Hills of Steel sınırsız para ile cephaneliğinizi diğer tanklara karşı bol bol kullanarak onları mermi manyağına çevirin.

Benzersiz bir tank savaş alanında sizi diğer tanklarla karşı karşıya getiren bu süper oyunu denemeyen kalmasın. Burada, benzersiz yeteneklere ve istatistiklere sahip çok sayıda tank türünün kilidini açarak düşmanlarınızı bozguna uğratabilirsiniz.

Tank oyunumuz fizik tabanlı bir oyundur, böylece istediğiniz zaman ateş edebilir ve istediğiniz gibi hareket edebilirsiniz. Oyunu kendim indirip oynadım ve çok beğendim.

 

ÖZELLİKLERİ

Sonsuz Para

KURULUM

Hills of Steel v4.0.0.mod.aok para hileli dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

Boyutu: 96.8MB

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Hills of Steel 4.0.0

Hills of Steel 4.0.0

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.