Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24 °C
Hafif Yağmurlu

Farming Simulator 20: v0.0.0.79 Para Hileli Mod Apk

18.12.2021
1.477
A+
A-
Farming Simulator 20: v0.0.0.79 Para Hileli Mod Apk

Farming Simulator 20: v0.0.0.79 Para Hileli Mod Apk İndir

Aksiyon ve atış oyunlarına biraz ara verip çiftçilik ile uğraşalım. Farming Simulator 20 MOD APK’da çiftçi olalım ve tarlamızı en güzel son model traktörler ile ekip biçelim. Bu oyunun MOD sürümünü (Son sürüm) olarak aşağıda vermiş olduğum linkten ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Yeni sürüm oyunumuzda, Kuzey Amerika’da bir çiftlikte bir çiftçi adam olarak rol alacaksınız. Ailenizden miras kalan çok büyük metre kareli arsaları değerlendirin. Çiftliğini yetiştirmek ve geliştirmek için baş karaktere yardım et, onunla beraber yapacağınız çalışmalar ile Amerika’daki en büyük çiftliğe dönüştüreceksiniz.

Farming Simulator 20, Hay Day, Township gibi sıradan çiftlik oyunlarıyla karşılaştırıldığında daha farklı bir yapıya sahip olduğunu gözlemleyeceksiniz.

 

Mod Özelliği

Sınırsız Para: Mağazadaki her şeyi 0 $ karşılığında satın alabilirsiniz.

 

Farming Simulator 20

Farming Simulator 20

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Para

 

KURULUM

Farming_Simulator_20_v0.0.0.79.mod.apk dosyasını indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

Boyutu: 673MB

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Farming Simulator 20 v0.0.0.79

Farming Simulator 20 v0.0.0.79

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.