Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

CS GO Mobile v3.0 Tam Sürüm – Son Sürüm APK 2022

16.12.2021
1.005
A+
A-
CS GO Mobile v3.0 Tam Sürüm – Son Sürüm APK 2022

CS GO Mobile v3.0 Tam Sürüm – Son Sürüm APK 2022 İndir

Counter Strike – Global Offensive, son ve tam sürüm olarak APK dosyasını 1.4GB olarak paylaşıyorum. Bu aksiyon dolu yoğun ve şiddetli bir atmosfere sahip yenilikçi mobil FPS oyun dosyasını şimdi indirip deneyin.

Takım çalışmasının en iyi örneği olan bu sonsuz oyun dolu potansiyeli ve rekabet gücüyle sizleri ve arkadaşlarınızı bir arada toplayacak.

Mobil cihazlarda daha önce başka silah ve nişancı oyunları oynadıysanız, hızlı bir şekilde bu oyun dada ustalaşacaksınız. Temel sanal tuşlar, bir joystick gibi ekranın her iki tarafında bulunmaktadır, mermileri yeniden yükleyin, ateş edin, silah değiştirin, nişan ve rakiplerinizi tek tek avlayın.

Vereceğim CSGO Mobile oyunumuzda zıplama, oturma, yürüme, ayakta durma ve koşma olmak üzere 5 çeşit hareket vardır.

 

KURULUM

CSGO_Mobile_v3.0.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

 

Diğer Counter Strike Hileleri İçin TIKLAYIN

 

CS GO Mobile v3.0

CS GO Mobile v3.0

APKADMİN

? CS GO APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? CS GO APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.