Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Ultimate Truck Simulator v1.1.6 Para Hileli Mod Apk

24.11.2021
1.453
A+
A-
Ultimate Truck Simulator v1.1.6 Para Hileli Mod Apk

Ultimate Truck Simulator v1.1.6 Para Hileli Mod Apk

Ne zaman bir hileli Truck Simulator oyunu paylaşsam en çok görüntülenenler arasına giriyor. Bunun için teşekkür ederim. Şimdi yeni bir güncelleme ile beraberiz. Bu oyunumuzun adı Ultimate Truck Simulator v1.1.6 son sürümdür.

En zorlu yollarda her çeşit ürünler ve eşyalar taşıyan çok güçlü bir kamyon kullanmaya hazır mısınız?

Ultimate Truck Simulator, oyununa giriş yaptığınızda, garaj bölümünde bulunan çeşitli araçlardan birisini seçin. Temel düzeyde, aralarından seçim yapabileceğiniz yalnızca birkaç çeşit bulunuyor, ancak kilidini açmak için daha fazla oynadığınızda veya parayı birkaç kamyon daha satın almak için kullandığınızda, yarış kamyonları, arazi araçları veya roket gibi bazı benzersiz araçları alarak kullanabileceksiniz.

Nasıl başlanır.

Oyuna girdiğinizde kendinize bir araç seçmek için Koleksiyon bölümüne yönlendiriliyorsunuz. Ardından, oyun modunu seçmeye başlamak için Sür’ü seçelim.

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Para

 

KURULUM

Ultimate_Truck_Simulator_v1.1.6.mod.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

Boyutu: 170MB

 

Diğer Otobüs Tır Kamyon Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Ultimate Truck Simulator v1.1.6

Ultimate Truck Simulator v1.1.6

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.