Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Az Bulutlu

The Road Driver v2.0.0 Para Hileli Mod Apk OBB

04.11.2021
1.424
A+
A-
The Road Driver v2.0.0 Para Hileli Mod Apk OBB

The Road Driver v2.0.0 Para Hileli Mod Apk OBB İndir

Yeni güncellenen, The Road Driver, Truck and Bus Simulator, oyununu sizlere çok keyifli bir gün yaşatacak. Yeni gelen özellikler ve eklemelerle dolu bu oyun dosyasını kolaylıkla kurmanız için OBB dosyası APK dosyası içine entegre edilmiştir.

The Road Driver oyununa girdiğinizde sürüş keyfinizi çıkarmanız için birinci sınıf kamyon ve otobüslere binecek uzun mesafeli yollara çıkacaksınız. Taşımacılıkta bir numarasın.

The Road Driver, oyununda ya bir kamyon şoförü ya da bir yolcu otobüsü şoförü olma seçeneğinizi kullanın ve insanlara en iyi hizmeti vermek için çalışmalarınıza başlayıp sözleşmeler imzalayın şirketinizi kurun.

The Road Driver oyununu sizlere, MOD APK yani sınırsız para hileli olarak veriyorum. Vermiş olduğum bu hileli dosya sayesinde oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, istediğiniz aracı satın alıp, geliştirebilirsiniz. Şimdi sizi Farklı araçlar, uzun yollar, geniş şehirler ve dahası bekliyor indir ve keyfini çıkar.

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Para

 

KURULUM

the-road-driver-v2.0.0-mod.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

OBB dosyası kurulumda otomatik olarak yüklenecektir.

Boyutu: 173MB

 

Diğer Otobüs Tır Kamyon Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

The Road Driver v2.0.0

The Road Driver v2.0.0

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.