Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Az Bulutlu

Call of Duty: Mobile v1.0.28 APK + OBB son sürüm İndir

04.10.2021
1.774
A+
A-
Call of Duty: Mobile v1.0.28 APK + OBB son sürüm İndir

Call of Duty: Mobile v1.0.28 APK + OBB son sürüm İndir

Call of Duty: Mobile, Call of Duty oyununu mobil platformdaki en son sürümünü APK ve OBB dosyalı olarak paylaşıyorum.

Henüz deneme aşamasında oyunun olan bazı bölgelerdeki sıkıntıları devam etse de biz bu oyunu verdiğim dosyaları kurarak deneyeceğiz.

Çok oyunculu haritalarda savaşın ve en favori modlarını deneyin.

Call of Duty Mobile’ı oynarken, donanımlarınızı kişiselleştirmek için kullanılabilecek çeşitli ikonik karakterler, silahlar, kıyafetler, puan serileri ve teçhizat parçaları kazanacak ve kilidini açmaya çalışacaksınız.

NOT: Şu anda oyun Hindistan’da test ediliyor. Oyunu başlatamazsanız, Hindistan’daki bir adrese geçmek için VPN’yi kullanabilirsiniz. Bundan sonra oyuna tekrar başlayabilirsiniz.

 

KURULUM

Call-of-Duty-Mobile-v1-0-28.apk ve OBB indirin.

Şimdi telefon ayarlarına giderek bilinmeyen kaynaklardan yüklemeye izin verin – Güvenlik – “Bilinmeyen Kaynaklar”ı Açın.

Arkasından 35002-Call-of-Duty-Mobile-v1-0-28.rar dosyasının içindeki main.3352.com.activision.callofduty.shooter.obb dosyasını kopyalayın ve SDCard / Android / obb içine yapıştırın.

Şimdi APK dosyasını bulun ve yüklemeye başlamak için üzerine tıklayın.

APK Boyutu: 96.9MB

OBB Boyutu: 1.42GB

 

Diğer Call Of Duty Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Call of Duty Mobile

Call of Duty Mobile

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

APKADMİN

? OBB İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? OBB İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.