Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

PK XD 0.36.1 Tüm Ev Kilitleri Açık Mod Apk

05.09.2021
830
A+
A-
PK XD 0.36.1 Tüm Ev Kilitleri Açık Mod Apk

PK XD 0.36.1 Tüm Ev Kilitleri Açık Hileli Mod Apk İndir

PK XD oyunumuzun her gelen güncel sürümlerini okuokubil.com adresinde bulabilirsiniz. Bugün gelen yeni sürüm PK XD 0.36.1 tüm evlerin kilidi açık hileli olarak veriyorum.

Yaşadığınız çevrenizde sadece tek başınıza değil, etrafınızda birçok insanla, birçok evcil hayvanla birlikte yaşıyorsunuz. Birçoğumuz hayatımızı nasıl kontrol edeceğimizi, iyi arkadaşlar bulacağımızı ve kimlerle nasıl iletişim kuracağımızı düşünürüz.

İşte bu oyun tüm bu sorularınızın cevabını sizlere oyun içinde oynarken hepsini verecek.

PK XD oyunumuzun odak noktası iki bölümden oluşuyor. Birinci bölüm gezi yapmak, piknik yapmak ve arkadaşlarla dolaşmakla ilgili. Sırayla caddeleri dolaşacak, yeni arkadaşlarla tanışacaksınız. Her insanın farklı bir kişiliği, kimliği ve işi vardır. Onlarla sohbet edecek, çok çalışacak, çok oynayacak ve onlarla iletişim kuracaksınız. Örneğin, sahnede dans eden, havalı ve sevimli görünen bir erkekle tanışabilirsiniz. Diğer bölümleri oyun içinde siz keşfedin.

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum pk-xd-v0.36.1-mod.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

PK XD

PK XD

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.